Eerste editie De FantasyBazaar in Beverwijk

fantasybazaarMocht je nog geen plannen hebben voor het Pinksterweekend, dan is misschien De FantasyBazaar wel interessant voor jou! Het is een gloednieuwe beurs voor liefhebbers rond de thema’s sciencefiction, fantasy, games, gothic, steampunk, manga en cosplay. Vooral dat  laatste trok mijn aandacht en misschien is het daarom interessant voor diegene die dat weekend in de buurt is van Beverwijk.

De beurs vindt namelijk plaats in De Beursvloer in De Bazaar in Beverwijk. De Beursvloer is bijna 2000 m2 groot en biedt ruimte voor jou om te gaan snuffelen naar diverse sciencefiction boeken, kleding en merchandise. Daarnaast zullen ook een aantal workshops zijn.

De FantasyBazaar is van zaterdag 18 tot en met maandag 20 mei. Alle drie de dagen is het open van 10.00 uur tot 17.00 uur. Entree van De Bazaar bedraagt slecht €2,30. Je leest het goed, twee euro en dertig cent! Je mag meteen alle hallen van De Bazaar bezoeken, dus aan de prijs kan het niet liggen. Mocht je een vroege vogel zijn, dan kan je zelfs gratis toegang krijgen. Dat is dan wel tussen 8.30 uur en 9.00 uur.

De Bazaar zit aan de Montageweg 35 in Beverwijk. De Bazaar bevindt zich op tien minuten loopafstand van Station Beverwijk of drie minuten met bus 76, die voor de hoofdingang stopt.

Bron: De Bazaar

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

2 gedachten over “Eerste editie De FantasyBazaar in Beverwijk

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?