7e Bonsai van het Westen in Delft

Bonsai van het WestenOp zaterdag 1 en zondag 2 juni vindt het jaarlijkse bonsaitentoonstelling ‘Bonsai van het Westen’ voor de zevende maal plaats. De focus van deze tentoonstelling is de verzorging en presentatie van de Bonsai. Het doel is om bonsaïsten te inspireren en te motiveren en om een zo’n breed mogelijk publiek kennis te laten maken met deze unieke hobby.

Rondom de tentoonstelling zullen er diverse activiteiten zijn, waaronder een demonstratie bonsai vormen, Tai Chi, Shinkendo (zwaardvechten), Ikebana en een mogelijkheid om een Oosterse stoelmassage te krijgen. Daarnaast zijn er rondleidingen, workshops, diverse verkoopstands met bonsai en aanverwante artikelen. Ook is er een verloting van de demonstratie bonsai op de zondagmiddag. Het volledige programma is te vinden op de website van Bonsai van het Westen.

Bonsai van het Westen vindt plaats in de Botanische Tuin in Delft, een kwartier lopen vanaf het centrum van Delft. De tuin dateert uit 1917 en is sinds 2007 de locatie voor de bonsai show. De tentoonstelling is beide dagen geopend vanaf 10.00 tot 17.00 uur. Entreeprijs is €4,- en hiermee kan je direct een bezoek brengen aan de Botanische Tuin. Op 200 meter van de Botanische Tuin is het mogelijk om gratis te parkeren.

Bron: Bonsai van het Westen

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?