Animator: The Previews – Berserk Golden Age Arc II: The Battle for Doldrey

In samenwerking met Filmfreak, laat de Melkweg Cinema elke laatste vrijdag van de maand een film zien onder de naam Animator: The Previews. De films die te zien zijn, zijn animeklassiekers of gloednieuwe animereleases. Aanstaande vrijdag 31 mei is het langverwachte vervolg op Berserk I van Studio 4°C te zien: Berserk Golden Age Arc II: The Battle for Doldrey (2012).

Doldrey is een onneembare vesting in de handen van Chuder. Gelegen aan de rand van Midland, wordt het bewaakt door elite-eenheden van de cavalerie van de legendarische generaal Boscogn. Niets of niemand lijkt in staat hem te doen wankelen. Toch zou de val van de vesting het einde van de Honderdjarige Oorlog kunnen betekenen. Terwijl de legers van Midland keer op keer falen en de verovering uitblijft, stelt Griffith de koning voor om de volgende aanval te leiden samen met zijn Hawks. Met zijn trouwe luitenanten Guts en Casca, bereidt hij de aanval voor, 5000 troepen tegenover 30.000. Zal het in zijn opzet slagen?

Aanvang is om 19.15 uur. En een kaartje kost je €7,00. Met korting is het €6,00. Je kan korting krijgen als je een CJP/Cultuurkaart, Melkweg-card, Melkweg maandlidmaatschap hebt of student bent.

De Melkweg Cinema zit aan de Lijnbaansgracht 234a in Amsterdam, nabij het Leidseplein, rechts achter de Stadsschouwburg.

Bron: Melkweg

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?