Crossfaith naar Vans Warped Tour NL

CrossfaithZeer heugelijk nieuws voor de fans van Crossfaith! Na hun vorige bezoek aan Europa, waarbij ze onder andere Groezrock aandeden in België, zal de band ook optreden tijdens de Vans Warped Tour. Op 10 november strijkt dit festival neer in het Klokgebouw te Eindhoven.

De Japanse Metalcore band staat in de line-up samen met onderandere Billy Talent, Like Torches en heel wat anderen.In het totaal zullen er ongeveer 25 bandjes aantreden. Hou de site zeker in het oog, want er moeten nog bands bekend gemaakt worden, waaronder nog 2 headliners.

De Vans Warped Tour streek vorig jaar in november neer in het Alexandra Palace in Londen. Zoals de naam doet vermoeden is er meer dan enkel muziek. Hoofdsponsor Vans combineert extreme sporten zoals Skateboarden met een festival, dat zijn roots kende als Punkrock-festival. In de loop der jaren werden de bands verscheidener.

Het festival opent zijn deuren om 11.00 uur. De eerste band speelt vanaf 12.00 uur en om 21.00 zal de laatste noot klinken. Wanneer welke band zal spelen, wordt pas bekend gemaakt op de dag zelf.
Een ticket voor dit festival kost je 35 euro exclusief servicekosten. De voorverkoop gaat morgen (zaterdag 25 mei) van start  om 10.00 uur via Eventim.nl.

Bron: VansWarpedTour

Dj Robintje

Hallo allemaal! Dj Robintje hier, Global Moderator op avo-forum. Mijn bijdragen aan de blog zullen uit enkele totaal verschillende dingen bestaan. Van persoonlijke stukjes (beantwoorden van vragen), tot concert beschrijvingen, en nieuwtjes en ontdekkingen in de muziek/anime/drama's. Nieuwe vragen zijn zowel hier, als op het forum welkom!

Eén gedachte over “Crossfaith naar Vans Warped Tour NL

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?