AVO Forum 10 jaar: Uitslag winacties #1 #2 #3

Afgelopen maand vierden wij 10 jaar AVO Forum met jullie met maar liefst DRIE diverse winacties. Ik wil graag La Sjooice en Kawaii Deluxe bedanken voor hun bijdrage aan de eerste twee winacties. En ik wil iedereen bedanken voor hun enthousiasme en hun deelname! Dan is het nu zaak om de winnaars bekend te maken! Zijn jullie er klaar voor?

Winactie #1
avo10jaar_winactie1Voor winactie 1 konden jullie 1 van de twee aangeboden schilderijen van La Sjooice winnen. Er kon gekozen worden voor de schilderij Liveriah of The Queen. Allebei de schilderijen gaan naar een winnaar.

Liveriah is gewonnen door: Léonie Petit (Superxshizuko op twitter)
The Queen is gewonnen door: Jan groen (as33kawaii op twitter)

Gewonnen? Scroll even naar beneden om te lezen welke actie je moet ondernemen om je prijs te claimen!

Winactie #2
test1Voor winactie 2 konden jullie een pakketje met Pocky en een schattige neko dust plug winnen aangeboden door Kawaii Deluxe! Wij hopen dat de winnaar zal smikkelen van de Pocky! Dit is een compleet pakket en daarom zal er maar 1 winnaar zijn.

De winnaar is: Kimberly van Kuijk (MinamiDoki op twitter)

Gewonnen? Scroll even naar beneden om te lezen welke actie je moet ondernemen om je prijs te claimen!

Winactie #3
avo10jaar_winactie3Voor winactie 3 konden jullie meedingen naar de door mij samengestelde prijs voor een aantal pakketjes noodles (of misschien beter gezegd ramen) met chopsticks! Dat wordt smullen! En ik hoop ook dat ze smaken, vergeet vooral niet de chopsticks te gebruiken!

De winnaar is: Kaylani Logister (Younaxx op Twitter)

Gewonnen? Scroll even naar beneden om te lezen welke actie je moet ondernemen om je prijs te claimen!

Gewonnen? Gefeliciteerd!
Alle winnaars moeten binnen 7 dagen een e-mail sturen via het contactformulier. Geef je naam en adresgegevens door en je krijgt je prijs zo snel mogelijk opgestuurd! Wordt de prijs niet geclaimd, dan moet ik een nieuwe winnaar kiezen. Heb je je prijs binnen? Wij vinden het leuk om foto’s te zien van de prijzen! Je kan het ons sturen via Facebook of Twitter!

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

6 gedachten over “AVO Forum 10 jaar: Uitslag winacties #1 #2 #3

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?