Headliner Nightmare op Japan Expo 2013 – 14th Impact

Tijd voor een update over de artiesten die Japan Expo tijdens deze 14de editie zullen bezoeken. We kwamen eerder reeds met Maywa Denki, Dempagumi.inc (でんぱ組.inc), NINJAMAN JAPAN, Kylee, Dear Loving en Kao=S. Lees hier meer over de artiesten. Maar gisteren raakte bekend dat aan dit reeds mooie lijstje intussen toch nog wat artiesten werden toegevoegd.

NIGHTMARE, Urbangarde, May'n (edit: Francisca Hagen)De in 2000 gestarte band NIGHTMARE zal op zaterdag 6 juli optreden en op zondag zullen ze nogmaals optreden, maar ook signeren! De band brengt een bijzondere mengeling van muziek en is dus eerder moeilijk in een vakje te plaatsen. Met deze band heeft Japan Expo weer een enorme klapper binnen gehaald!

Urbangarde zal zaterdag 6 en zondag 7 juli showcases geven en ook signeren. Deze Trauma Techno Pop band van Tokyo zal ook optreden op het Live House podium. Ze brengen een eerder elektronische mix van techno pop new wave, punk en metal.

Ook May’n werd aan de affiche toegevoegd. In 2011 stond ze ook al eens op Japan Expo. Deze jonge zangeres begon haar carrière door de stem van Sheryl Norm, de Diva van de Galaxy, in de TV anime Macross Frontier te vertolken tijdens de zangscènes. Dit was in 2008, het jaar waarin ze ook twee singles uitbracht die hoog in de toplijsten eindigde in Japan. Vorige maand, de maand mei, deed ze een akoestische tour en ze zal na haar optreden op de Expo verder touren.

Zaterdag werd nog een live artieste bekend gemaakt, namelijk de componiste/zangeres Anam Kawashima. Ze zal vrijdag optreden op het Live House podium. Verder is ze alle dagen aanwezig voor handtekeningen! Anam Kawashima maakt energetische pop-folk muziek met haar gitaar. Afgelopen 1 juni bracht ze haar derde album Anam uit.

Anam Kawashima, Angela, J☆Dee’Z, °C-ute (edit: Francisca Hagen)Ook Angela zal aanwezig zijn voor showcases en signeersessies en dat wel elke dag tijdens Japan Expo. Dit popduo maakte hun debut met een opening song, namelijk die van de Sci-Fi animatie Stellvia uit 2003.

Ben je een fan van leuke danspasjes? Dan is misschien J☆Dee’Z iets voor jou om te gaan kijken. Hiervoor krijg je twee maal de kans, namelijk zowel zaterdag als zondag. Naast hun zingend en dansend live is er ook een gelegenheid om handtekeningen te verzamelen. De jonge danseresjes zijn alle vier tussen de 11 en 13 jaar.

Gisteren raakte ook bekend dat °C-ute zou aanwezig zijn tijdens Japan Expo. Deze band ontstond in 2005 met Hello! Project Kids leden. De vijf zangeressen zullen op donderdag een publieke conferentie houden en op zaterdag krijgen de fans een kans om hen een handje te geven. Ze zullen geen live geven, maar laat dat de pret niet drukken. Ze treden vrijdag 5 juli wel op in La Cigale in Parijs, lees meer over dit concert.  °C-ute is de Music Guest of Honor van dit festival.

Voor ieder wat wils dus, op Europa’s grootste Japanconventie! Japan Expo 2013 – 14th impact vindt plaats van donderdag 4 tot en met zondag 7 juli in Paris Nord.

Bron: Japan Expo

Dj Robintje

Hallo allemaal! Dj Robintje hier, Global Moderator op avo-forum. Mijn bijdragen aan de blog zullen uit enkele totaal verschillende dingen bestaan. Van persoonlijke stukjes (beantwoorden van vragen), tot concert beschrijvingen, en nieuwtjes en ontdekkingen in de muziek/anime/drama's. Nieuwe vragen zijn zowel hier, als op het forum welkom!

3 gedachten over “Headliner Nightmare op Japan Expo 2013 – 14th Impact

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?