ONE OK ROCK komt naar Nederland!

Super goed nieuws voor de Nederlandse ONE OK ROCK fans, de tourorganisatie B7KLAN kwam vanmorgen met het nieuws dat de band naar Amsterdam komt!

oor_new

Uiteindelijk zijn er twee nieuwe data bijgekomen voor de Europese tour: woensdag 23 oktober zullen de mannen optreden in Le Trianon in Parijs. Dinsdag 29 oktober komen ze naar Amsterdam en zullen ze optreden in de Melkweg. Kaartjes voor deze show kosten €31,- en een lidmaatschap van de Melkweg. De zaal gaat open om 19.30 uur en de show gaat van start om 20.30 uur. De tickets zijn vanaf 15 juni om 10.00 uur te koop via de website van B7KLAN en via de Melkweg zelf.

Het concert dat op 24 oktober gepland stond in Werkstatt in Keulen is verplaatst naar een ander podium, namelijk in het Brueckenforum in Bonn. De tickets die voor Keulen gekocht zijn, zijn ook geldig in Bonn.

De kaartverkoop voor de drie data die eerder bekend waren gemaakt ging erg snel, binnen hele korte tijd waren alle drie de concerten uitverkocht. Dit leidde tot verzoeken van de fans die mis hadden gegrepen. Uiteindelijk is Speakeasy in samenspraak met B7KLAN hard aan het werk gegaan om tot een oplossing te komen. ONE OK ROCK zal in Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en Nederland optreden.

Bron: B7KLAN Facebook

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

2 gedachten over “ONE OK ROCK komt naar Nederland!

 • 15 juni, 2013 om 18:23
  Permalink

  Heb me kaartjes vanmorgen gehaald :D ♥

  Reactie
  • 15 juni, 2013 om 19:28
   Permalink

   Leuk! Je moet nog even wachten, maar alvast veel plezier!

   Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?