10 jaar AVO: AVO J-Rock Festival

Her en der spraken we er al over. Het tienjarig bestaan van AVO Forum zou nog eens goed gevierd worden. Normaliter zouden we een meeting houden waar we allemaal samenkomen en de verjaardag van het forum vieren. Maar wij hebben iets beters in petto: AVO J-Rock Festival!

Het vindt plaats op zondag 14 juli in Tivoli de Helling in Utrecht. En dat is dicht bij de geboorteplaats van AVO Forum (Amersfoort)! Het is een eendaags festival met Japanse rockmuziek, de volgende bands treden op dit festival:

VANIRUADAMSGOTHIKA

VANIRU – ADAMS – GOTHIKA

Kaartjes voor dit festival kosten maar liefst €5,-! De kaartverkoop loopt via Tivoli. De deuren gaan open om 17.00 uur en het festival gaat van start om 18.00 uur. GOTHIKA zal van start gaan, gevolgd door ADAMS met als laatste band VANIRU.

Er is ook een mogelijkheid om VIP-kaartjes te kopen, deze kosten €30 euro per stuk. Ik moet er wel bij vermelden dat de verkoop van de VIP-kaartjes reeds van start is gegaan. Met deze VIP-kaart krijg je vervroegd entree tot de zaal via een nummersysteem. Je hoeft geen apart kaartje van €5,- te kopen om binnen te komen! Daarnaast is er een mogelijkheid tot een korte Meet & Greet met de bands, kan je met hen op de foto en krijg je handtekeningen van hen. Heb je een cadeautje voor ze, dan is dit de perfecte mogelijkheid om dit aan hen te overhandigen. Daarnaast een leukigheidje: voor de kopers van de VIP-kaartjes is er een loterij. Je kan namelijk een handgesigneerde gitaar winnen!

Als je een VIP ticket wilt, zend dan het volgende:

Naam + Adres + e-mailadres + aantal tickets. Maximum aantal tickets dat per persoon besteld kan worden = 4 stuks.

Stuur een e-mail in het Engels naar: ed.ni1508337984zagam1508337984-nats1508337984a@ffe1508337984ts1508337984
Onderwerp: UTRECHT VIP

Er wordt trouwens geen kaartjes via post verstuurd. Nadat jij je invoice hebt betaald, krijg je een bevestiging via e-mail en een nummer. Dit is je entreenummer. Hou er even rekening mee dat het even duurt voordat je je bevestiging ontvangt, gezien dit pas gebeurd als de betaling binnen is.

Het VIP evenement zal plaatsvinden voor de start van het festival, namelijk om 16.00 uur. Dus wees op tijd! Maar nog belangrijker: geniet en vier het feestje met ons mee!

De bands:

VANIRU is een industrial electronica rock band dat sinds dit jaar actief is. De band bestaat uit zanger Leoneil en gitarist Yuto. De band heeft een 13 liedjes lang album op de planning staan onder de titel Believers. De band was het voorprogramma van één van de Duitse shows van Calmando Qual en zal het AVO J-Rock Festival afsluiten.

ADAMS (アダムス) bestaat uit zanger Adam en gitarist Shota. Het is een visual kei band dat het thema homoseksualiteit in de liedjes, video’s en liveshows doorvoert. De band probeert origineel en revolutionair te zijn. Daarnaast willen ze het verhaal van Genesis (Oude Testament) herschrijven, dit keer met twee Adams in plaats van Adam en Eva. De band is actief sinds 2011 en heeft al een aantal singles uitgebracht. Op 19 juli komt de nieuwe single Bittersweet uit.

GOTHIKA begon in 2002 onder de naam EUTHANASIE, maar ging in 2007 verder onder de huidige naam GOTHIKA. De muziek valt in de genre electro, EBM, synth pop. De groep bestaat uit zanger andro, #449 op de synthesizer, Amara op de keyboard (live member) en Ricky op electrische drum (live member). In februari bracht de band hun derde album uit onder de naam YOMI.

Geef aan op Facebook (RSVP) dat je komt. En praat over het festival op AVO Forum. Tot 14 juli!

Not Dutch? English informationRSVPContact us at Twitter

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

6 gedachten over “10 jaar AVO: AVO J-Rock Festival

 • 12 juni, 2013 om 17:04
  Permalink

  Echt een fantastisch idee en heel goed uitgewerkt(*^o^*)
  Ik wens iedereen die gaat veel plezier toe!!

  Reactie
 • 14 juni, 2013 om 21:47
  Permalink

  Blijf onder de indruk, dit is naar mijn idee een geweldige maar ook toepasselijke manier om AVO te vieren.
  Hoop er zelf ook bij te zijn, zo niet wens ik iedereen die er is wel een aangename avond natuurlijk!

  Reactie
 • 18 juni, 2013 om 13:09
  Permalink

  WOOHOOO !!! KAN NIET WACHTEEEEEEEEE!!!

  Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?