Seminars in Amsterdam en Brussel van budo meester Kono Yoshinori

yoshinoriAikido liefhebbers opgelet! De beroemde Japanse acteur, schrijver en budo meester Kono Yoshinori komt naar Amsterdam en Brussel voor een aantal seminars. Op woensdag 19 en donderdag 20 juni is er een seminar te volgen bij Kono Yoshinori. Deze seminar, of anders genoemd Midzomer Stage, is georganiseerd door de Sho Shin Aikido Dojo van Paul Janssen. Op 21 juni zal hij in Brussel een seminar geven, georganiseerd door Master Classes.

Op woensdag 19 juni is de seminar van 20.30 uur tot 22.30 uur in Yoga Kamala aan de Ketelhuisplein 47 in Amsterdam. Op donderdag 20 juni is de seminar op dezelfde tijd als op 19 juni, maar dan in sporthal de Pijp aan de Lizzy Ansinghstraat 88 in Amsterdam. Je betaald €40,- per seminar, voor allebei de avonden betaal je €70,-. De zaal is open vanaf 20.00 uur, reserveren vooraf is gewenst. De seminar in Brussel op vrijdag 21 juni is van 19.30 uur tot 22.00 uur en zal plaatsvinden in ACEPO aan de Metsysstraat 91. Voor deze seminar betaal je €40,-. Aanmelden en meer informatie is te vinden op deze website.

Van Kono Yoshinori wordt gezegd dat hij een levend kunstwerk in zijn Kunsten is. Hij beoefent zijn traditionele kunsten en kennis met groot enthousiasme en deskundigheid aan wie het interesseert en ‘woont’ in tradities van het klassieke Japan. Het is waarschijnlijk de laatste keer dat deze budo meester in Europa is, dus schroom niet om te gaan mocht je interesse hebben!

Bron: Paul Janssen / Sho Shin Aikido Dojo, Master-Classes

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?