Smaakpapillentest: De Ramen Burger van Lotteria

This post is also available in: English

ramen burgerIk denk dat jullie wel gelezen hebben over de Ramen Burger, te koop bij fastfoodketen Lotteria. Ik heb hem uitgeprobeerd voor AVO blog!

Vorige week zaterdag was ik in de stad Shizuoka voor werk. Ik had een enorme trek en ben naar de Lotteria gegaan met een collega. Samen kozen wij voor de Ramen Burger om hem uit te testen, ik was namelijk wel benieuwd. Mijn collega was dat namelijk ook!

Ik had de Ramen Burger voor mij: een burger van ramen met varkensvlees (kakuni, varkensvlees in blokjes gesneden en gekruid). Ik nam een een hap. Het smaakte naar noodles, maar ik dacht er wel bij: Ik denk dat ik een gewone burger en normale ramen moet gaan eten. Ik vond het niet lekker. De ramen heb ik maar in de soep gedaan: ramen soep.

ramen burger ramen burger ramen burger

Mijn collega zei: “Ik ga dit nooit meer eten!”. Maar we hebben toch alles opgegeten. Alleen wel apart van elkaar.

Mijn conclusie: Ik vond de ramen burger niet lekker. En ik denk dat het niet meer verkocht zal worden bij dit restaurant.

Mikulate

Hoi(>ω<.)b Ik ben Japans. Ik studeer Engels. Ik lever mijn verslagen in in het Engels en deze worden vertaald naar het Nederlands.

4 gedachten over “Smaakpapillentest: De Ramen Burger van Lotteria

 • 17 juni, 2013 om 09:16
  Permalink

  Het ziet er wel leuk uit, jammer om te horen dat het in de smaak wat minder geslaagd was. Ziet er op de afbeeldingen wel lekker uit moet ik zeggen.
  Had hem zelf ook wel eens willen proberen, al is het maar wegens de ervaring. Misschien tijd om mijn eigen ramen burger te maken.

  Reactie
  • 17 juni, 2013 om 14:09
   Permalink

   Misschien geen slecht idee om het zelf eens te proberen! :-)

   Reactie
 • 17 juni, 2013 om 11:47
  Permalink

  Ik vind het er nog steeds leuk uitzien, maar als de smaakcombinatie tegenvalt… Dan is dat heel jammer :)
  Leuk verslagje! Zeer orgineel toch :)

  Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?