Lolita Kawaii Weekend met Misako Aoki, Rinrin Doll en Scarlet Penta

Lolita Kawaii WeekendBen jij zelf fan van de Lolita stijl? Dan is het Lolita Kawaii Weekend wel iets voor jou! Op zaterdag 13 en zondag 14 juli organiseert Leyla fashion een Lolita event met verschillende activiteiten. Het volledig weekend wordt gefilmd door Kawaii Interational. Die beelden worden dan uitgezonden op de Japanse zender NHK World. Uiteraard wordt verwacht dat alle deelnemers zich houden aan de dresscode, namelijk Lolita Fashion, Elegant Gothic Aristocrat of Dandy.

Speciale gasten voor dit weekend zijn Misako Aoki, Rinrin Doll en Scarlet Penta. Misako Aoki is een lolita fashion model en icoon, maar ook ambassadeur van de Japan Lolita Association dat net van start is gegaan. RinRin Doll is een Kera Magazine en Angelic Pretty model. Scarlet Penta is een zangeres uit Nederland, zij heeft al een album Speciality uitgebracht in 2011 en GAPS in 2012.

Op zaterdag 13 juli zijn er 2 activiteiten. Van 13.00 uur tot 16.00 uur is er de Lolita Kawaii Tea Party. Deze vind plaats in Grand Hotel Karel V te Utrecht. Een half uurtje eerder kan je dit event reeds betreden. In de avond is er de Lolita Kawaii party in de Spiegelbar van Tivoli te Utrecht. Dit feestje begint om 19.00 uur, ook hier zullen de deuren een half uur voor aanvang open zijn. Je kan genieten van een modeshow door Linda Friesen 4 O’clock en een Lolita outfit contest door Misako Aoki. Ook Rinrin Doll en Scarlet Penta zullen aanwezig zijn. Alledrie zullen zij optredens geven. Daarnaast kan je ook Lolita kleding aankopen, CD’s van de artiesten kopen en zal er ook een signeersessie zijn. Einde is voorzien om 22.30 uur. Kaartjes voor in de avond kosten €28,50, wil je van de hele dag genieten, dan kost dat je €75,00. Je kan geen aparte kaartjes verkrijgen voor de namiddag.

Op zondag 14 juli is er een uitstapje gepland. Je kan dan met de bus vanuit Utrecht naar kasteel De Haar. In kasteel De Haar wordt je rondgeleid. ’s Middags is er dan een Lolita Picknick gepland in de tuinen. Hier heb je ook de tijd om lekker wat te kletsen, foto’s te nemen of gewoon wat te relaxen. De picknick wordt voorzien door de organisatie. Er wordt rekening gehouden met mensen die vegetarisch zijn of met een mogelijke allergie, dit kan je aangeven bij inschrijving. Het vertrek naar het kasteel is gepland om 10.00 en rond 14.30 zal de bus terugkeren richting Utrecht. Als je deze uitstap wilt meemaken, dan koop je een ticket voor alle drie de activiteiten, dit kost je €120,00.

De kaartjes voor de Lolita Kawaii Party in Tivoli zijn te bestellen via de website van Tivoli. Je kunt ze ook aan de deur kopen, maar alleen tussen 18.30 en 19.00 uur. Het dagticket of weekendticket bestel je door een mailtje te sturen naar moc.o1508252326ohay@15082523267031a1508252326tilol1508252326_iiaw1508252326ak1508252326. Meer uitleg over hoe dat mailtje eruit moet zien en hoe de betaling verloopt vind je op de evenementenpagina op Facebook.

Bron: Tivoli , evenementenpagina op Facebook

Dj Robintje

Hallo allemaal! Dj Robintje hier, Global Moderator op avo-forum. Mijn bijdragen aan de blog zullen uit enkele totaal verschillende dingen bestaan. Van persoonlijke stukjes (beantwoorden van vragen), tot concert beschrijvingen, en nieuwtjes en ontdekkingen in de muziek/anime/drama's. Nieuwe vragen zijn zowel hier, als op het forum welkom!

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?