Update: COFFINS Europese tour

coffinsIn februari konden we jullie al vertellen dat death-doom metalband COFFINS weer richting Europa komt. Echter zaten er toen nog enkele vraagtekens in de planning, zoals de precieze plek waar ze zouden optreden. Daarom geven we jullie graag een nieuw overzichtje.

Woensdag 7 augustus – Cassiopeia – Berlijn, Duitsland
Donderdag 8 augustus – Brutal Assault – Fortress Josefov, Tsjechië
Vrijdag 9 augustus – Party San Open Air – Flugplatz Obermehler – Schlotheim, Duitsland
Zaterdag 10 augustus – Ieperfest – Ieper, België
Zondag 11 augustus – Bleh Fest – The Unicorn Camden – London, Verenigd Koninkrijk
Maandag 12 augustus – La Miroiterie – Parijs, Frankrijk
Woensdag 14 augustus – Winston – Amsterdam, Nederland
Donderdag 15 augustus – Kødboderne 18 (KB18) – Kopenhagen, Denemarken
Vrijdag 16 augustus – Nalen – Stockholm, Zweden
Zaterdag 17 augustus – Zweden
Zondag 18 augustus – Zweden

Op Zaterdag 10 augustus zal COFFINS optreden tijdens Ieperfest. Een ticket voor zaterdag alleen kost je 42 euro, zonder campingticket. Met camping kost je dat 10 euro meer. Opteer je om het volledige festivalweekend bij te wonen, dank an je een weekend ticket krijgen voor 79 euro zonder camping. Met camping komt de prijs op 89 euro. Ieperfest is gelegen op de plaats waar de Poperingseweg en de Hazewindstraat in Ieper samenkomen. Op welk podium en om hoe laat COFFINS zal aantreden is echter nog niet bekend.

Op woensdag 14 augustus komt ook Nederland aan de beurt. De driekoppige band zal optreden in zaal Winston samen met Entrapment en Throw me in The Crater.  Een kaartje voor deze muzikale avond kost je slechts 8 euro! De optredens zullen plaatsvinden tussen 21.00 en 23.30 uur.

Sinds COFFINS in 1996 werd opgericht, waren er verschillende wissels in de line-up. Dit veranderde echter niets aan hun stijl. Ze zijn nog steeds een een old school jaren 80 en 90 doom, death en trash metal band.

Bron: Relapse Records, Ieperfest en Winston

Dj Robintje

Hallo allemaal! Dj Robintje hier, Global Moderator op avo-forum. Mijn bijdragen aan de blog zullen uit enkele totaal verschillende dingen bestaan. Van persoonlijke stukjes (beantwoorden van vragen), tot concert beschrijvingen, en nieuwtjes en ontdekkingen in de muziek/anime/drama's. Nieuwe vragen zijn zowel hier, als op het forum welkom!

Eén gedachte over “Update: COFFINS Europese tour

  • 20 juni, 2013 om 21:06
    Permalink

    EINDELIJK is bekend waar ze naartoe komen in Nederland. Helaas geen twee data, maar ik denk dat ik wel naar Winston ga.

    Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?