HARAJUKU KAWAii!! FES 2013 in Parijs, Londen en San Francisco

HARAJUKU KAWAii!! FES 2013Dit jaar is er weer een HARAJUKU KAWAii!! FES in Harajuku. Grote namen als Kyary Pamyu Pamyu, Sebastian Masuda (de designer van 6%DOKIDOKI) en veel populaire aomoji-kei modellen doen mee aan dit evenement .Dit jaar draagt HARAJUKU KAWAii!! FES het thema “Making “KAWAii” a common key word for fashion!”. Het evenenemt vindt plaats op zatedag 5 en zondag 6 oktober. Maar eerst zal het festival wereldwijd gehouden worden deze zomer, namelijk in Parijs, Londen en San Francisco.

Allereerst zal het plaatsvinden tijdens de Japan Expo in Parijs van donderdag 4 tot en met zondag 7 juli.
Locatie: Parc des Expositions de Paris-Nord Villepinte
Open: 9.00 – 19.00 uur
Modeshow en showcase: 5 juli.
Gasten: Una (die haar liedje “JUICY JUICY” voor het eerst zal laten horen), 5 Harajuku modellen en meer.

Daarna zal het plaatsvinden op HYPER JAPAN in Londen van vrijdag 26 tot en met zondag 28 juli.
Locatie: Earls Court Two
Open: Vrijdag van 14.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 9.30 tot 20.00 uur en zondag van 9.30 tot 17.00 uur.
Gast: Yun*chi

Rond dezelfde tijd zal HARAJUKU KAWAii!! FES 2013 in San Francisco zijn, namelijk op het J-POP SUMMIT FESTIVAL dat plaatstvindt op zaterdag 27 en zondag 28 juli.
Locatie: NEW PEOPLE Building, San Francisco Japantown (buiten)
Open: 11.00 tot 18.00 uur.
Modeshow en showcase: 27 juli om 13.00 uur
Gasten: Kyary Pamyu Pamyu, Una Ayumi Seto, Yura, Saki Sato en meer.

In 2012 was er ook een HARAJUKU KAWAii!! FES dat meer dan 10.000 mensen over twee dagen aantrok, ondanks het slechte weer.  Meer informatie over dit schattige feestje is te vinden op de officiële Engelse website dat sinds afgelopen woensdag online is: http://asbs.jp/english/

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?