AVO Forum 10 jaar: Uitslag winactie #4

In de maand mei hebben wij 10 jaar AVO goed gevierd met 3 winacties. Net op het eind kwamen we nog met een extra winactie om het feestje goed af te maken, maar heel stiekem doen wij dat pas op 14 juli. De winactie die de gehele maand juni liep is gisteravond laat gesloten en nu is het aan mij om de winnaar uit te roepen. Ik vind het spannend en leuk tegelijkertijd om dit te mogen doen!

Speciale Goodiebag van MostCutest.nlWinactie #4
Winactie #4 was in samenwerking met MostCutest.nl. Marjet heeft een speciale goodiebag beschikbaar gesteld. Wat er precies in de gooediebag zit is een verrassing, maar verwacht sowieso iets leuks!

De winnaar voor deze winactie is geworden:

Yoko Nyappy (@yokoo_0320)

Gefeliciteerd! En heel veel plezier ermee!

Stuur binnen 7 dagen een e-mail via het contactformulier. Geef je naam en adresgegevens door en je krijgt je prijs zo snel mogelijk opgestuurd! Wordt de prijs niet geclaimd, dan moet ik een nieuwe winnaar kiezen. Heb je je prijs binnen? Wij vinden het leuk om foto’s te zien van de prijzen! Je kan het ons sturen via Facebook of Twitter!

Ik wil nogmaals Marjet van MostCutest.nl bedanken voor haar bijdrage aan deze laatste winactie om 10 jaar AVO Forum te vieren. Daarnaast wil ik iedereen bedanken voor hun enthousiasme en hun deelname!

Ik ben van plan snel weer een nieuwe winactie op te zetten. Hou AVO blog in de gaten!

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

4 gedachten over “AVO Forum 10 jaar: Uitslag winactie #4

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?