CUTT voor het eerst in Europa: Optreden in Italië

Italië is niet meteen in de buurt, maar dit nieuwtje is wel leuk om te delen. En heel misschien ben je rond dat moment op vakantie in Italië. Wat is dan leuker om een Japanse zanger te zien optreden voor noppes! Ja, je leest het goed! Zanger CUTT komt namelijk voor het eerst optreden in Europa en zal optreden in Trento in Italië.

CUTT in Italië

Zijn optreden vindt plaats op woensdag 31 juli in de Centro Musica vanaf 20.30 uur. Centro Musica is te vinden aan de Via Fermi 26 in Trento.

CUTT (カット) startte zijn carrière als zanger van de band Shame. Hij werd populair door zijn unieke manier van zingen en diepgaande liedjes. hide (X-Japan) luisterde naar zijn demo tape en bracht hem onder bij zijn platenlabel LEMONed. Na Shame heeft hij heeft hij nog liederen geschreven en gezongen als frontman van een aantal bandjes. In 2011 is hij solo gegaan en heeft hij zijn eerste album Not So Far From Anywhere uitgebracht. Zijn tweede album The Crack Of Hope kwam in maart in Japan uit en sinds april is het via iTunes wereldwijd te downloaden.

Het concert is georganiseerd door JRIM (JRock Italian Magazine). Het zal ook bij dit concert blijven, maar misschien smaakt dit concert naar meer en zal CUTT ook elders in Europa optreden.

Bron: JRIM, CUTT

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?