POLYSICS en The Telephones naar Amsterdam

Op maandag 16 september zullen POLYSICS en The Telephones een gezamenlijke liveshow brengen in de kleine zaal van Paradiso in Amsterdam. Een kaartje kost je €11,35, exclusief lidmaatschap (€3,50 per maand of €25,- per jaar). De deuren zijn open vanaf 19.30 uur en het optreden vat een half uurtje later aan.

Dit optreden kadert in 2013 WORLD TOUR OR DIE !!! van POLYSICS. Voor de optredens in Amsterdam en Londen zullen ze vergezeld worden door The Telephones. Hieronder zijn de Europese tourdata die momenteel bekend zijn:

Zaterdag 14 september: SALLE DU MILLENIUM – Haguenau, Frankrijk
Maandag 16 september:  Paradiso Kleine Zaal – Amsterdam, Nederland
Donderdag 19 tot zaterdag 21 september: MARSATAC 2013 Festival – Nimes,  Frankrijk
Woensdag 25 september: The Underworld – Londen, Verenigd Koninkrijk

Polysics & The TelephonesDe in 1997 opgerichte new wave/synth/pop/punk band POLYSICS uit Tokyo zal je aandacht vasthouden met zijn onvoorspelbare gitaarmuziek. Ze staan bekend om hun eerder chaotische muziekstijl boordevol synthesizers en computergeluiden. Op het podium zal de energie eraf spatten, zowel in muziek als in hun bewegelijkheid op het podium. Ze dragen steeds de meest opvallende en gekke outfits en dito accessoires en gadgets.

Ook The Telephones is een New Wave/punk-band uit Japan. Het viertal begon in 2005 samen op te treden maar hun debuut album dateert van 2007. Ze speelden op dat album met disco, electronische beats en punkrock. Dit geeft hen weer een aparte sound.

Ondertussen speelden beiden bands al op heel wat podia. In maart van dit jaar traden ze al eerder samen op in Taiwan. Voor POLYSICS was dat meteen hun eerste optreden in Taiwan, terwijl het voor The Telephones de tweede maal was.

Bron: Paradiso, last.fm Polysics , last.fm the Telepones , Nihonoize

Dj Robintje

Hallo allemaal! Dj Robintje hier, Global Moderator op avo-forum. Mijn bijdragen aan de blog zullen uit enkele totaal verschillende dingen bestaan. Van persoonlijke stukjes (beantwoorden van vragen), tot concert beschrijvingen, en nieuwtjes en ontdekkingen in de muziek/anime/drama's. Nieuwe vragen zijn zowel hier, als op het forum welkom!

Eén gedachte over “POLYSICS en The Telephones naar Amsterdam

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?