Miss Revolutionary Idol Berserker naar Noorderzon

Noorderzon zal in een samenwerking met Kampnagel in Hamburg en Theaterspektakel in Zürich een aparte tentoonstelling hierheen brengen. Miss Revolutionary Idol Berserker zal voor het eerst naar Europa trekken via deze samenwerking en brengt er een show met een zeer unieke mengelmoes van performance, popmuziek en theater.

Miss Revolutionary Idol Berserker - Foto: Cyclone A

Miss Revolutionary Idol Berserker brengt een zeer unieke  mengeling van een performance, een popconcert en een theatervoorstelling in één. Ze prikkelen al je zintuigen. Tijdens deze voorstelling kan je je aan alles verwachten. Ze zullen in apart kostuums anime- en popliedjes brengen. Maar naast je oren en ogen zijn niet de enige zintuigen die geprikkeld worden, want tijdens hun show zal er ook wel wat vloeistof rondvliegen. Je mag dus niet bang zijn om natte kleren te krijgen!

De spelers, komen ook dichtbij het publiek, een ervaring die je ook weer niet bij elk type voorstellingen kan opdoen. Dit mag dan klinken als een zootje ongeregeld lijken, maar dat is het niet. Alles wat gebeurd valt in een perfecte planning en heeft zijn doel. Ze willen tijdens de show namelijk de harten van de bezoekers beroeren, de bezoeker emotioneel raken.

De voorstelling duurt 40 minuten, er zal Japans gesproken worden, maar een Engelse boventiteling wordt voorzien. De voorverkoop start op 22 juli om 12.00uur, meer informatie hierover lees je hier. Voor alle voorstellingen betaal je €11,-. Voorstellingen op 4 data, namelijk:

20 augustus om 19.00uur
20 augustus om 22.30uur
21 augustus om 19.00uur
21 augustus om 22.30uur

Noorderzon waarschuwt eventuele bezoekers dat de show ook gebruikmaakt van een stroboscoop en dat het ook niet geschikt is voor mensen met claustrofobie.

De samenwerking heeft tot gevolg dat zij ook te zien zijn op de twee andere locaties. Eerst zullen zij te zien zijn op het Zücher Theaterspektake op 16 en 17 augustus. Na Noorderzon in Groningen zijn ze in Hamburg in Duitsland op 23 en 24 augustus Kampnagel Internationales Sommerfestival.

Bron: Noorderzon

Dj Robintje

Hallo allemaal! Dj Robintje hier, Global Moderator op avo-forum. Mijn bijdragen aan de blog zullen uit enkele totaal verschillende dingen bestaan. Van persoonlijke stukjes (beantwoorden van vragen), tot concert beschrijvingen, en nieuwtjes en ontdekkingen in de muziek/anime/drama's. Nieuwe vragen zijn zowel hier, als op het forum welkom!

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?