Nightmare zet Japan Expo op zijn kop

De Visual Kei Rock band Nightmare was dit jaar bij de Japan Expo 14th Impact in Parijs. Ze waren er namens het evenement: PES NEXT GENERATION LIVE ! TOYOTA x STUDIO 4°C meets ANA. Een samenwerkingsverband tussen TOYOTA, STUDIO 4°C, ANA en Japan in Motion voor het promoten van het animatieproject PES (Peace ECO Smile). Bij het evenement werden verschillende artiesten samengebracht. Naast Nightmare was ook May’n, Una en Urbangarde aanwezig.

Behalve hun deelname aan het evenement, deelde Nightmare ook handtekeningen uit en gaven een concert. Voordat Nightmare begon met hun optreden stond de zaal al helemaal vol. Het publiek was laaiend enthousiast toen Nightmare op het podium verscheen. Nightmare zong veel bekende liedjes zoals WORLD en ALUMINA, de opening en ending van de populaire anime Death Note.

Ook stelden ze zich voor en gitarist Sakito en Hitsugi probeerden ook een paar woorden Frans te spreken. Sakito spiekte hierbij op zijn telefoon, terwijl Hitsugi het na ‘bonjour’ het al op gaf. Hij keek verbaasd op toen hij bij het zeggen van ‘aishiteru’ veel reacties kreeg van het publiek. Nightmare gooide ook regelmatig dingen het publiek in, zoals water en de daarna lege flessen, Sakito gooide met plectrums en Ni~ya met de handdoek waarmee hij zijn gezicht had afgeveegd. Het publiek headbangde, zong en danste mee. Toen Nightmare even het podium verliet, wilden hun fans niets liever dan dat ze weer terugkwamen.

Ter afsluiting filmde Nightmare het publiek en maakte enkele foto’s. Het concert is zeker een ervaring die zowel Nightmare als de fans niet zullen vergeten.

Voor meer foto’s van hun optreden, zie https://www.facebook.com/CreativeCosplayPhotos

Liyen

Ik schrijf om kennis over te brengen op anderen. Na een studie Biologie en het uitproberen van coaching en lesgeven, vond ik uiteindelijk mijn draai in het schrijven. Ik schrijf graag over dingen die me aanspreken en inspireren, zoals over mijn Chinese afkomst en anime/manga. Ik struin nieuwssites af, bezoek evenementen, verdiep me in onderwerpen en neem interviews af. Ook houd ik van fotograferen en tekenen en gebruik ik ze af en toe om mijn artikelen te ondersteunen.

5 gedachten over “Nightmare zet Japan Expo op zijn kop

 • 12 augustus, 2013 om 08:52
  Permalink

  Klinkt alsof je het (begrijpelijk) naar je zin hebt gehad. Leuk geschreven en erg leuke foto’s!

  Reactie
 • 12 augustus, 2013 om 14:05
  Permalink

  En ik was erbij!
  Het was een supercool optreden(^-^)
  Ik had voor hun concert een towel gekocht voor het concert,
  maar ik kon niet meer voorin komen, er waren zoveel mensen die hen wilden zien!

  Het was zo leuk om al die Nightmare fans samen te zien~

  Het verslag is heel leuk geschreven en de foto’s zijn heel mooi(*^^*)

  Reactie
 • 12 augustus, 2013 om 17:54
  Permalink

  Erg leuk geschreven en zo te horen hebben we wat gemist! :D

  Reactie
 • 5 september, 2013 om 21:37
  Permalink

  Thanks voor jullie reacties allemaal. Het was idd een erg leuk concert en Nightmare was echt geweldig!

  Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?