Win: Manga Chibi’s van Sergio Guinot

-Deze wedstrijd is gesloten-

We weten niet meer wanneer wij er mee begonnen – het kan maar zo 8, 9 jaar terug geweest zijn – maar we maken het elk jaar met veel plezier: De AVO kalender! Dit jaar maken we de AVO Kalender voor 2014 en dit maal is er een thema in het leven geroepen. Er werd een poll gemaakt en uit alle opties werd er het meest voor het onderwerp Chibi gestemd. Chibi is Japans voor ‘kort persoon’ of ‘klein kind’. In de manga en anime wereld is het een stijl waarbij figuren er schattiger uit komen te zien door hen een klein postuur, groter hoofd en ogen te geven.

En omdat het onderwerp Chibi is, is het misschien leuk om jullie wat inspiratie te geven. Wij geven het boek ‘Manga Chibi’s’ van Sergio Guinot weg aan de winnaar of winares van deze winactie!

Win dit boek bij AVO blog!

Wat moeten jullie doen om te kunnen winnen?

Voor deze winactie heb ik de regels versoepeld, omdat ik iedereen een kans wil geven. Je moet AVO blog volgen via Facebook of Twitter. Ik hou alles streng in de gaten, dus mocht je niet aan deze eisen voldaan hebben, dan word je gediskwallificeerd voor de winactie.

De andere opties waaronder volgen via Bloglovin’ (een hartje voor deze winactie is welkom), volgen via Instagram, een tweet versturen en een reactie geven op deze winactie zijn niet verplicht, maar geven je wel extra kans om de winactie te winnen!

a Rafflecopter giveaway

De wedstrijd loopt tot 31 augustus 23:59 uur. Op 1 september 2013 proberen we de winnaar bekend te maken. De winnaar krijgt sowieso ook een berichtje van ons!

Heel veel succes!

 

P.S. Vind je het leuk om mee te doen aan de AVO Kalender voor 2014? Je bent van harte welkom om mee te doen. Bij aanmelding en uitkiezen van de maand heb je 2 weken de tijd om de maand te maken op A3 grootte. Meer informatie en aanmelden is mogelijk in dit onderwerp(Eerst wel registreren en voorstellen op het forum!)

P.S. 2  Het is vast leuk om te weten dat wij over de 20.000 views heen zijn en dat wij al 500 reacties van jullie hebben mogen ontvangen. Waarvoor dank!

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

10 gedachten over “Win: Manga Chibi’s van Sergio Guinot

 • 16 augustus, 2013 om 09:13
  Permalink

  Weer een leuke winactie! Nog gefeliciteerd met je aantal views en reacties, loopt lekker door zo te horen! :D

  Reactie
  • 17 augustus, 2013 om 22:26
   Permalink

   Dankjewel! Het loopt zeker door en daar zijn wij ontzettend blij mee!

   Reactie
 • 19 augustus, 2013 om 18:54
  Permalink

  Omg kawaiiness <333
  echt leuk die winacties <3

  Reactie
  • 19 augustus, 2013 om 19:02
   Permalink

   Ja hè? Wij vinden het leuk om dingen te kunnen weggeven! Leuk dat je meedoet!

   Reactie
 • 19 augustus, 2013 om 18:56
  Permalink

  Inderdaad weer een leuke winactie! Ben helemaal niet goed in Chibi’s tekenen dus dit is misschien wel een uitkomst. Ik doe mee!

  Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?