AVO J-Rock Festival: Bedankt!

Wow! Wat was dit te gek! Ik heb heel vaak in mijn armen moeten knijpen of dit echt was: 10 jaar AVO Forum vieren door middel van een AVO Festival met Japanse bandjes. Wij hebben het enorm naar ons zin gehad en aan het publiek te horen hadden jullie het ook naar jullie zien! En wat was het gek om op het podium te staan en jullie te horen juichen! Jullie zijn te gek!

Enorm bedankt voor het komen naar het AVO J-Rock Festival!

Wij wilden natuurlijk komen met een grote stapel aan foto’s gemaakt door de fotografe Stephany van VK Photography NL! Zij heeft speciaal voor ons gefotografeerd en wij zijn er enorm blij mee! Geniet nog even na van het festival.

[portfolio_slideshow id=5385]

Wij willen nogmaals iedereen bedanken: GOTHIKA, ADAMS, VANIRU, het (tour)management, Tivoli en iedereen die heeft geholpen om dit alles mogelijk te maken. Juujuu! Stephany! En natuurlijk last but not least Steff: jij hebt mij enorm geholpen met de VIP-regeling! Maar ook bedankt voor de adviezen en al het andere! Super bedankt!

Wie weet tot het volgende AVO festival!

P.S. Is er vraag naar een specifiek festivalverslag over het AVO J-Rock Festival? Dit verslag zal dan niet door ons geschreven zijn (dat zou natuurlijk vreemd zijn), maar door een gastblogger. Reageer even hieronder als je interesse hebt in het verslag!

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

10 gedachten over “AVO J-Rock Festival: Bedankt!

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?