AVO J-Rock Festival: Bedankt!

Wow! Wat was dit te gek! Ik heb heel vaak in mijn armen moeten knijpen of dit echt was: 10 jaar AVO Forum vieren door middel van een AVO Festival met Japanse bandjes. Wij hebben het enorm naar ons zin gehad en aan het publiek te horen hadden jullie het ook naar jullie zien! En wat was het gek om op het podium te staan en jullie te horen juichen! Jullie zijn te gek!

Enorm bedankt voor het komen naar het AVO J-Rock Festival!

Wij wilden natuurlijk komen met een grote stapel aan foto’s gemaakt door de fotografe Stephany van VK Photography NL! Zij heeft speciaal voor ons gefotografeerd en wij zijn er enorm blij mee! Geniet nog even na van het festival.

Wij willen nogmaals iedereen bedanken: GOTHIKA, ADAMS, VANIRU, het (tour)management, Tivoli en iedereen die heeft geholpen om dit alles mogelijk te maken. Juujuu! Stephany! En natuurlijk last but not least Steff: jij hebt mij enorm geholpen met de VIP-regeling! Maar ook bedankt voor de adviezen en al het andere! Super bedankt!

Wie weet tot het volgende AVO festival!

P.S. Is er vraag naar een specifiek festivalverslag over het AVO J-Rock Festival? Dit verslag zal dan niet door ons geschreven zijn (dat zou natuurlijk vreemd zijn), maar door een gastblogger. Reageer even hieronder als je interesse hebt in het verslag!

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

10 gedachten over “AVO J-Rock Festival: Bedankt!

 • 19 augustus, 2013 om 09:52
  Permalink

  Leuk verslag en erg mooie foto’s! Dat haar ♥ ! Jullie hebben het goed geregeld. Netjes hoor :)

  Reactie
  • 19 augustus, 2013 om 12:41
   Permalink

   Bedankt! Verslag willen wij eventueel online zetten (door gastblogger, niet door ons -> dat zou vreemd zijn!), maar dan moet er wel vraag naar zijn. :)

   Reactie
 • 19 augustus, 2013 om 14:12
  Permalink

  Ik bedoel natuurlijk foto-reportage. Sorry voor eventuele verwarring. Ik denk dat het leuk kan zijn voor de mensen die er niet geweest zijn om een verslag te lezen. Dat hangt dan inderdaad af van hoeveel interesse daarvoor is..

  Reactie
 • 19 augustus, 2013 om 14:27
  Permalink

  Een verslag zou leuk zijn!
  Vooral omdat ik er niet bij was(^-^)

  Reactie
 • 19 augustus, 2013 om 22:29
  Permalink

  Als eerste leuke foto’s! Heb echt wat leuks gemist volgens mij. Zou het helemaal niet erg vinden om er ook nog een verslag over te lezen! ;)

  Reactie
 • 19 augustus, 2013 om 23:03
  Permalink

  ohhh mooie foto’s en t was super!!!

  Reactie
 • 20 augustus, 2013 om 19:49
  Permalink

  Het zou een mooie afsluiting zijn van het feestje als er een verslag komt.Zeker voor de mensen die niet zijn geweest.Dus laat maar komen.En de foto’s zijn erg mooi allemaal.

  Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?