Hatsune Miku gelijktijdig te zien in theaters wereldwijd

Miku Hatsune © Crypton Future Media Inc.
Miku Hatsune © Crypton Future Media Inc.

Hatsune Miku gaat twee virtuele concerten houden op 30 augustus in de Yokohama Arena. De concerten dragen de naam “Magical Mirai 2013” en kunnen een dag later gelijktijdig wereldwijd bekeken worden in theaters binnen en buiten Japan. Het wordt gezegd dat het evenement een manier is om de verjaardag van de voor altijd 16-jarige Hatsune Miku te vieren.

De speciale screening zal worden gehouden op 31 augustus in 31 bioscopen in heel Japan. Buiten Japan zal de screening zijn in theaters in Taiwan, Hong Kong, Mexico, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Brazilië en de Verenigde Staten. De tweede show in de Yokohama Arena zal hier te zien zijn.

De screenings worden verzorgd door Live Viewing Japan. Voor de Nederlandse en Belgische Hatsune Miku fans is het mogelijk om de screening te bekijken in de CGR Torcy in Parijs, de UCI Kinowelt Friedrichshaim in Berlijn of in Londen. Al lijkt er over de screening in Londen nog niks bekend te zijn.

Kaartjes voor de screening in Parijs kosten €16,80. De screening in Berlijn kost €15. De show zal om 20.00 uur beginnen en zal duren tot 22.00 uur. Meer informatie over de screenings zal te vinden zijn op de website van Live Viewing Japan.

Bron: Asahi Shimbun

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?