B7KLAN ROCK’N’JAPAN NIGHT

Niet helemaal in de buurt, maar misschien interessant! B7KLAN organiseert namelijk de B7KLAN ROCK’N’JAPAN NIGHT. Een avond voor mensen die houden van artiesten die houden van Japan. Er komen vier bands optreden, waaronder Swansong for a Raven, Lamia Cross (met Lutetia), Gaijin Sentai en HYBRIDS.

B7KLANROCKNJAPANNIGHT

De Franse band HYBRIDS noemt zichzelf een visuele rockgroep, de band ging van start in maart 2011 en bracht in datzelfde jaar een demo uit (black and white) op Japan Expo. In 2012 kwam er een tweede demo uit (AMBER) en een album met de titel GLINT. Afgelopen maand kwam het tweede album ILLUSION uit. De band heeft Anli Pollicino begeleidt tijdens de tour in juli. De band bestaat uit zanger Nao, gitarist Yune, bassist Sae en drummer Aingeru.

Gaijin Sentai is een Braziliaanse anime cover band in het genre rock en metal. Het wordt gezien als de grootste Japanse rockgroep van Latijns-Amerika. Op 28 februari van dit jaar bracht de band het album OST uit. De band bestaat uit zanger Nordan Manz en zangeres Danielle Manz, bassist Alexander Manz, toetsenist Jefferson Amorim, gitarist Nando Nespoli en drummer Kleber Amorim.

Lamia Cross, een Japanse singer/songwriter die in Frankrijk woont sinds 1995 vormde een duo met een Franse gitarist Fab in 2005. Samen maken zij een unieke stijl met een mix van dance en metal. Zij zijn openingacts geweest voor Japanse bands als Ra:In, Calmando Qual, Anli Pollicino en Loveless. Maar zij hebben ook opgetreden op diverse conventies. Voor dit evenement zullen zij samen met het duo Lutetia optreden, bestaat uit violiste en pianiste Natsumi Hara en gitarist en zanger Guillaume Draipe. Dit duo startte in 2011 in Tokyo en zij maken akoestische muziek.

Swansong for a Raven (SfaR) is een visuele gothic rockband dat in 2007 van start ging. De band bestaat momenteel uit zangeres Bonbon Maléfique en bassist CatHouse. De band heeft opgetreden voor Anli Pollicino in 2010. De band ging in 2012 pauzeren en kwam in de zomer van 2013 terug met een geheel nieuwe stijl.

Het concert vindt plaats op vrijdag 11 oktober in de La Boule Noire in Parijs. Kaartjes kosten €15,- exclusief servicekosten en kunnen hier besteld worden. De avond gaat van start om 19.00 uur.

Bron: B7KLAN Facebook

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Eén gedachte over “B7KLAN ROCK’N’JAPAN NIGHT

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?