Unboxing van MostCutest.nl bestelling

Mijn eerste unboxingvideo. Samen met Chachamaru, reporter op AVO blog, heb ik een video opgenomen met de unboxing van een bestelling die ik heb gedaan bij de leuke webshop MostCutest.nl! Kawaii! Chachamaru wist totaal niet wat ik besteld had, dus voor haar was het een totale verrassing.


Mocht de video niet werken, klik dan hier.

Excuses voor de kwaliteit van het geluid, maar wij hopen dat het allemaal te horen is. Anders is het nog altijd mogelijk om de ondertiteling aan te zetten!

Wij willen binnenkort een aantal video’s maken met de spulletjes die gekocht zijn bij MostCutest.nl. Binnenkort meer op AVO blog! Vergeet niet om je te abonneren op ons kanaal op Youtube.

Nog even de producten op een rijtje:

Popin Cookin bento box: €7,95
Popin Cookin waffle café: €6,95
Fuwa Fuwa icecream (alles in 1 pakket): €20,50
Padico mermaid puffy klei bruin: €6,25
Fuwa Fuwa mal – cookies: € 8,95

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

4 gedachten over “Unboxing van MostCutest.nl bestelling

 • 29 augustus, 2013 om 13:19
  Permalink

  Wiehoee! Super leuke unboxing! Heb het filmpje natuurlijk toegevoegd aan de favorieten van mijn kanaal, en heb me geabboneerd op jullie volgende filmpjes. Veel plezier met de spulletjes!

  Reactie
  • 30 augustus, 2013 om 12:26
   Permalink

   Dankjewel goudvliegje! Binnenkort meer video’s met mij en Chachamaru!

   Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?