Uitslag: Wie wint het boek Manga Chibi’s van Sergio Guinot?

Ik mag weer iemand blij maken met een leuke prijs. Ik vind het leuk om te zien dat er weer veel mensen hebben meegedaan met deze winactie. Ik moest controleren of iedereen zich aan de regels had gehouden, je moet AVO blog volgen via Facebook of Twitter. En gelukkig heeft iedereen zich gehouden aan deze regel, dus ik hoefde niemand te diskwalificeren!

Dit boekje heb ik gekocht, omdat chibi’s het onderwerp is voor de AVO Kalender 2014. Het is bedoeld ter inspiratie voor als je eventueel nog wilt meedoen met de AVO Kalender. Mocht je nog geïnteresseerd zijn, dan moet je snel zijn! Er zijn nog maar een aantal maanden over.

Uitslag Winactie

Genoeg gepraat, tijd om de winnaar bekend te maken! De winactie is gegaan via Rafflecopter en dat maakt het kiezen van de winnaar makkelijker: ik hoef het namelijk niet zelf te doen maar via het systeem van Rafflecopter! En de winnaar die het boek Manga Chibi’s’ van Sergio Guinot wint is:

Annette, oftewel @Annvica_Tsubaki!

Gefeliciteerd! En heel veel plezier ermee!

Stuur binnen 7 dagen een e-mail via het contactformulier. Geef je naam en adresgegevens door en je krijgt je prijs zo snel mogelijk opgestuurd! Wordt de prijs niet geclaimd, dan moet ik een nieuwe winnaar kiezen. Heb je je prijs binnen? Wij vinden het leuk om foto’s te zien van de prijzen! Je kan het ons sturen via Facebook ofTwitter!

Ik wil ik iedereen bedanken voor hun enthousiasme en hun deelname! Ik ben van plan snel weer een nieuwe winactie op te zetten. Hou AVO blog in de gaten!

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

3 gedachten over “Uitslag: Wie wint het boek Manga Chibi’s van Sergio Guinot?

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?