Lolita event in Amsterdam: Lolita Hallows Eve

Lolita Hallows EveLolitopolis Events presenteert Lolita Hallows Eve.  Dit evenement zal plaatsvinden in Amsterdam aan de Clercqstraat 136 op 26 oktober 2013 van 14.00 uur tot 20.00 uur. Een kaartje kost je 10 euro. De locatie is bereikbaar via tram 13 en 17, deze stoppen steeds vlak voor de deur.

Tijdens deze tweede editie van Lolita Hallows Eve zal er ook een thema zijn, namelijk ‘Pumpkin Harvest’ (pompoen oogst). Er zullen heel wat activiteiten plaatsvinden, die allemaal te maken hebben met Lolita en horror. Zo is er een Lolita Horror Fashion Show, waar kleding geshowd zal worden, maar ook de bezoekers kunnen zelf showen bij de deelname aan de kledingcontest. Je zal dus je best moeten doen om een leuke Lolita Horror outfit te voorzien! Niet alleen mode staat in de kijker, maar ook dans. Er zullen enkele dansoptredens te zijn zijn. Verder zal er ook een Lolita Panel zijn en kan je deelnemen aan een loterij.

De organisatie zorgt ook voor creepy eten. Verwacht je dus aan originele hapjes en wie weet ook leuke drankjes! Ook werd er gedacht aan degenen die nog graag een leuke outfit willen vinden. Een Sales-afdeling mag dus niet ontbreken. Verwacht verder nog enkele scary acts.

Tickets kopen kan via de website. Wees er snel bij, tickets nog te koop tot het einde van deze maand, op is op! RSVP via facebook.

Bron: lolitopolis

Dj Robintje

Hallo allemaal! Dj Robintje hier, Global Moderator op avo-forum. Mijn bijdragen aan de blog zullen uit enkele totaal verschillende dingen bestaan. Van persoonlijke stukjes (beantwoorden van vragen), tot concert beschrijvingen, en nieuwtjes en ontdekkingen in de muziek/anime/drama's. Nieuwe vragen zijn zowel hier, als op het forum welkom!

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?