From Gangnam to Shibuya: Dj Roem en Takuya Angel in Tivoli de Helling

Op zaterdag 7 december zal er een dansavond plaatsvinden in Tivoli de Helling in Utrecht: From Gangnam to Shibuya. De avond bevat een optreden van Dj Roem en Takuya Angel, die daarnaast ook een modeshow zal laten zien. Een dag later, op 8 december, zal er in Berlijn een zelfde dansavond zijn met de beide artiesten.

From Gangnam to Shibuya - Astan Magazine

Een kaartje voor de avond in Tivoli de Helling kost je €10,-. De zaal zal om 19.30 uur opengaan. Er is ook een mogelijkheid tot een VIP kaartje, deze zijn gelimiteerd te koop via Astan Magazine voor €20,-.

Dj Roem komt uit Seoul, Zuid Korea en staat bekend als de meest succesvolste dj uit Zuid Korea. Hij zou eerder dit jaar de KPOP band A-PRINCE vergezellen tijdens de Europese tour, maar de tour ging uiteindelijk niet door. Takuya Angel is Takuya Sawada, dj en de persoon achter modemerk Takuya Angel. In 1995 startte hij het merk op, hij is al een dj sinds 1988. Hij is zelf een groot techno fan, maar hij werkt zelf met diverse genres. Mensen die de Takuya Angel mode dragen worden Angelers genoemd. Hijzelf wordt her en der Harajuku’s legandarische modeontwerper genoemd.

Bron: Astan Magazin

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?