Extra datum voor Europese tour Jupiter

33 Degrees heeft een extra datum toegevoegd aan de Europese tour van Jupiter dat volgend jaar gaat plaatsvinden. De tour heeft een datum in Duitsland en Frankrijk, maar nu ook in Polen. Het concert in Polen zal plaatsvinden op woensdag 5 februari in de Progresja in Warsaw.

Jupiter komt naar Europa in 2014

De kaartverkoop gaat morgenmiddag (zaterdag 8 november) van start om 12.00 uur via de website van 33 Degrees of via de Facebook webshop op de Facebook pagina van 33 Degrees. De start van de kaartverkoop voor het concert van Polen is afwijkend, deze zal op zaterdag 16 november zijn vanaf 12.00 uur.

Dit zijn de instructies om bij de webshop te komen, zodat jij je kaartjes kan kopen: Klik op ‘Webshop’, daarna ‘Tickets’ en dan ‘Jupiter’. Momenteel staat er nog een timer op de website dat aangeeft hoe lang het duurt voordat de kaartverkoop van start gaat. Meer informatie over de soort kaarten die er te koop zijn heb ik in een eerder bericht beschreven.

De Europese tour van de band heet “Jupiter TOUR 2014「CLASSICAL ELEMENT」-EUROPE-” en bevat nu drie data. Er zullen geen extra data meer bij komen.

Bron: 33 Degrees Facebook

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?