DinnerKafe en OneNightExhibition van Toshie Takeuchi in Villa K

Villa K heeft weer een leuk evenement voor ons in petto. Op woensdag 20 november is er een “DinnerKafe” met een “OneNightExhibition” van Toshie Takeuchi.

DinnerKafe + Exhibition by Toshie Takeuchi

Om 7 uur zal er begonnen worden met een diner, de kok zal Amir zijn. Hij heeft een menu samengesteld van gerookte aubergines tot aan een zure yoghurt met munt en knoflook. Met zoete sesampasta met chocolade fugde toe. Daarna zal er tijd zijn om de tentoonstelling te bekijken, die er maar voor één avond te zien zal zijn. Toshie Takeuchi zal een nieuwe video installatie zien, maar ook een aantal van haar oudere werken.

Toshie Takeuchi is geboren in Aichi in Japan, maar woont en werkt momenteel in Nederland. Ze gebruikt voornamelijk fotografie en video in haar werken. Haar primaire interesse ligt in het verkennen van de relaties tussen mensen, tussen mens en dier en tussen parallelle werkelijkheden. De werken zijn vaak gebaseerd op theoretische en filosofische onderzoeken, haar eigen ervaringen, maar ze haalt ook inspiratie uit mensen die ze interviewt voor haar werk.

Het prijskaartje voor het diner zal €3,50 per persoon zijn. Je zal je van te voren moeten aanmelden via gro.m1508252586urtne1508252586cgnit1508252586hcits1508252586@ofni1508252586, zodat men weet voor hoeveel man er gekookt moet worden. De tentoonstelling is gratis, maar het is erg welkom om geld te doneren voor Villa K. Villa K zit aan de Violenweg 2 in Den Haag.

Bron: Villa K/Stichting Centrum

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?