Fran op de radio!

Een leuk nieuwtje tussendoor: ik ben vandaag geïnterviewd en dat is vanaf morgen al te beluisteren op de radio! Het interview was voor het programma Hello! Japan dat te beluisteren is op RTV Amstelveen.

Het interview duurde twee uur lang en ging over mijn interesse in Japan en hoe dit is gekomen. Maar ook gaat het over AVO Forum en AVO blog en natuurlijk concerten en muziek. In ieder geval is er een gedeelte van mijn muzieksmaak te beluisteren tijdens dit programma. Daarnaast liet presentator Charles ook nog wat muziek horen, voor de afwisseling. Het gehele interview is in het Engels.

Dan is het belangrijk om te weten wanneer je het interview kan beluisteren! Op zaterdag is het van 02.00 tot 04.00 uur te beluisteren. Later die zaterdag is het ook nog te beluisteren van 17.00 tot 19.00 uur. Dan is het ook nog te beluisteren op dinsdag van 18.00 tot 20.00 uur. Het programma is de week erop ook op dezelfde dagen en tijden te beluisteren.

I brought music with me for the interview. #Radio

A post shared by Francisca Hagen (AVO) (@seraseraphinne) on

Voor diegene die de radiozender niet kunnen beluisteren is er geen probleem, het programma is wereldwijd te beluisteren! Via de website van RTV Amstelveen kan je luisteren naar Hello! Japan en alle andere programma’s die ze aanbieden.

Ik vond het interview via de radio een enorm leuke ervaring. Om eerlijk te zijn beviel het mij wel! Ik hoop natuurlijk dat jullie het ook leuk vinden om te beluisteren. Laat het mij weten!

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

9 gedachten over “Fran op de radio!

 • 23 november, 2013 om 00:21
  Permalink

  Jaja van bescheiden verlegen meisje tot zelfbewuste jonge dame.super gedaan hoor :)

  Reactie
  • 23 november, 2013 om 11:31
   Permalink

   Nou, nou, nou! Dankjewel! Ik heb lang gewacht voordat ik uiteindelijk in deze radioshow kwam. De presentator had namelijk meerdere keren gevraagd wanneer ik wilde komen. ^^

   Reactie
 • 23 november, 2013 om 11:07
  Permalink

  Ben niet to zo laat opgebleven vannacht maar heb beetje vals gespeeld om het te luisteren. Klonk daar zeker gezellig en niet te vergeten dat er genoeg leuke muziek gespeeld werd! :D

  Reactie
  • 23 november, 2013 om 11:30
   Permalink

   Ahhh, slim! Maar erg leuk dat je hebt geluisterd! Dankjewel. ^_^

   Reactie
 • 23 november, 2013 om 15:51
  Permalink

  Ik ga straks zeker proberen te luisteren via de internetradio!
  Wat leuk dat je het gedaan hebt, de verlegen Fran is zeker uitgegroeid naar een meer zelfzekere versie van zichzelf! Anders had je het nog steeds niet aangedurft. En dan nog wel 2 uur lang!

  Ik ben zeer benieuwd

  Reactie
  • 23 november, 2013 om 17:22
   Permalink

   Anders had ik het ook niet aangedurfd om op het podium te staan op het AVO J-Rock Festival (en vele andere podia). Dit is een vervolg ervan! :)

   Maar ehh.. wat vond je ervan?

   Reactie
   • 23 november, 2013 om 22:18
    Permalink

    Ik heb het einde niet meer gehoord, (laatste half uurtje), maar ik vond dat je het prima deed!

    Het klonk alsof je geen zenuwen had, dus dat is gewoon weg Frantastisch! =D
    Ook denk ik dat je toch wel wat luisteraars wat nieuws hebt leren kennen, zelfs al luisteren ze naar een programma met de naam ‘Hello Japan’ dan nog kunnen ze misschien eens iets nieuws ontdekken.

    Reactie
 • 24 november, 2013 om 00:16
  Permalink

  Ik heb gisteren avond van 2 tot 4 geluisterd. Ik vond t super. Ik vond de muziek leuk, vooral lloy en acid mothers en ook leuk om japanse pop idol muziek te horen. Had niet verwacht dat ik dat soort muziek ook leuk vind. (om even naar te luisteren) Lekker divers ook.
  en het interviewen zelf vond ik best wel cool eigenlijk fran op dr best. En niet zo geknutseld, meer vraag en lekker babbelen.
  Top Top Top
  mag vaker van mij

  Reactie
  • 24 november, 2013 om 00:21
   Permalink

   Echt gaaf dat je ook precies afgelopen nacht hebt geluisterd van 2 tot 4. Die hard! :D

   De vragen waren niet van te voren besproken, dus ze werden tijdens de liedjes besproken. Dus ik had maar kort de tijd om na te denken. Best lastig hoor! ^_^

   Dankjewel!!

   Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?