The Open Draw: Mangaworkshop met Tamura Yoshiyasu

Workshop Tamura YoshiyasuOp zondag 1 december biedt The Open Draw je de kans om te leren hoe je een eigen mangakarakter kan ontwerpen en tekenen. Deze workshop wordt gegeven door de Japanse artiest Tamura Yoshiyasu uit Tokyo. Zijn eigen werken hebben een unieke mengeling van klassieke Japanse schilderijen met Mangakarakters. Hij tourt naar Manga- en kunstfestivals over de hele wereld om er tentoonstellingen, lezingen en workshops te geven.

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen om deze workshop mee te volgen, zodat Tamura Yoshiyasu met iedereen individueel kan werken. Als je interesse hebt, bestel dan snel je kaartje! Meedoen aan deze workshop kost je €45,00 . Je kan bestellen via ticketscript.

The Open Draw zorgt voor al het materiaal dat je nodig hebt. Het is dus niet nodig om zelf je spullen mee te brengen. Na de workshop kan je ook altijd terecht in hun Manga Cult Cafe. Het is misschien leuk om je favoriete Manga of (Japanse) snack mee te nemen om zo samen met de andere fans uit te wisselen.

Gisteren was Tamura Yoshiyasu ook al te gast bij the Open Draw. Hij gaf er een lezing over zijn werken, zowel de afgewerkte als diegene die nog in de maak zijn. Voor degenen die daar waren, was er een aanbod om van een korting van €6,00 te profiteren aan de hand van de duo-aankoop. Wil je graag meer zien van zijn werken, dan kan dat op Tamura Yoshiyasu’s webpagina.

De workshop zal doorgaan van 13.00 uur tot 16.30 uur en kost je €45,00 euro. The Open Draw is gelegen in de Ferdinand Bolstraat 8b in Amsterdam. Ze organiseren dit in samenwerking met hat HAJ Project.

Bron: The Open Draw

Dj Robintje

Hallo allemaal! Dj Robintje hier, Global Moderator op avo-forum. Mijn bijdragen aan de blog zullen uit enkele totaal verschillende dingen bestaan. Van persoonlijke stukjes (beantwoorden van vragen), tot concert beschrijvingen, en nieuwtjes en ontdekkingen in de muziek/anime/drama's. Nieuwe vragen zijn zowel hier, als op het forum welkom!

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?