All-You-Can-Eat promotie bij aankoop Large menu Burger King Japan

Promotie BiKingHeel wat kinderen dromen er wel eens van om zoveel cheeseburgers of hamburgers te mogen eten als ze maar kunnen. Niet alleen kinderen, denk ik dan! Wie wil dat niet eens een ker doen?

In de Japanse Burger King restaurants loopt momenteel een zeer bijzondere actie. Als je een Large menu besteld krijg je een bonnetje waarmee je de eerstvolgende 30 minuten zoveel Whoppers mag eten als je maar kan op krijgen! Die (kinder)droom kan dus nu werkelijkheid worden. De actie loopt sinds 15 november en zal nog lopen tot 1 december 2013. Het is ook niet beschikbaar op elk uur van de dag, enkel tussen 14.00 uur en 23.00 uur, ofwel tot het uur dat het restaurant sluit. De promotie is er niet voor het eerst. In 2010 was de BiKing promotie een groot succes.

Het is niet het eerste opmerkelijke concept dat in Burger King Japan werd bedacht. Ze speelden in het verleden ook al met het idee om burger buffetten te organiseren. Hun laatst concept, de All-You-Can-Eat promotie, draagt de naam BiKing. Maar waar komt die naam nu eigenlijk vandaan? Een samentrekking tussen Burger en King, zou je kunnen denken. Maar dat is slechts de helft van de uitleg. Een Scandinavisch woord voor bufetten, zoals ook vaak gezien in Japan, is ‘Viking’. Maar in de Japanse taal kent men de letter V niet. Daardoor werd het uitgeproken als ‘Baikin’, wat al snel leidde tot Biking.

Bron: Rocketnews24 , cookingchanneltv

Dj Robintje

Hallo allemaal! Dj Robintje hier, Global Moderator op avo-forum. Mijn bijdragen aan de blog zullen uit enkele totaal verschillende dingen bestaan. Van persoonlijke stukjes (beantwoorden van vragen), tot concert beschrijvingen, en nieuwtjes en ontdekkingen in de muziek/anime/drama's. Nieuwe vragen zijn zowel hier, als op het forum welkom!

Eén gedachte over “All-You-Can-Eat promotie bij aankoop Large menu Burger King Japan

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?