Tweede editie Coalescaremonium opnieuw met Dj SiSeN

Coalescaremonium FlyerOp 29 maart 2014 is het tijd voor de tweede editie van het groteske gothic Coalescaremonium evenement in Brussel in België. Dit is geen Japans evenement, maar net als vorig jaar zal er een Japanse artiest aanwezig zijn, namelijk DJ SiSeN. Coalescaremonium, met als subtitel dit jaar ‘Radiant Darkness’ vindt ook dit jaar weer plaats in het oude klooster ‘Le Bouche à Oreille’. Deze unieke locatie is gelegen nabij het Jubelpark en is makkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de wagen.

Tijdens deze editie kan je genieten van een live concert van Lord of the Lost (uit Duitsland). Daarnaast zullen ook net als vorig jaar DJ SiSeN (uit Japan), DJ ChavakiaH (uit België) en DJ ALCHEMY (uit Griekenland).  van de partij zijn! Dj Lordbone (uit België) zal deze mooie lijst verder aanvullen.

Coalescaremonium combineert live muziek met een industrial party. Je kan in twee ruimtes genieten van de muziek. Daarnaast is er ook een kapel die kunst en foto’s laat zien. Er zullen zelfs shopping-kraampjes aanwezig zijn. Dat klinkt als een indoor festival! Het wordt georganiseerd door Discipilus en Nocture, twee artiesten die al lange tijd actief zijn in de Belgische underground scene. Net als bij de vorige editie ijveren ze ervoor om alles waar gothic om draait te combineren in één event. Het gaat dan om muziek, feest, mode, kunst en dans. Ook hebben ze veel aandacht voor de vele sub-genres binnen de gothic scene. Die sub-genres zijn te beluisteren in de Second Room.

Dit jaar is er iets nieuws, een danscompetitie. Tot 31 december van dit jaar kan je een dansvideo inzenden. Je moet jezelf van kop tot teen in beeld laten komen en je skills laten zien. Je mag de video, buiten het geluid, niet bewerken. Om deel te nemen moet je minimum 16 jaar zijn. Denk jij dat je het in je hebt om minstens 3 intensieve gothic nummers uit te dansen? Doe dan mee. Voor meer informatie, bekijk deze video.

Je kan een kaartje kopen voor 32,00 euro in voorverkoop. Als je aan de kassa pas een kaartje koopt, dan kost het je 40,00 euro. ‘La Bouche à Oreille’ is gelegen in de Félix Hap straat 11, 1040 Brussel.

Bron: Coalescaremonium 

Dj Robintje

Hallo allemaal! Dj Robintje hier, Global Moderator op avo-forum. Mijn bijdragen aan de blog zullen uit enkele totaal verschillende dingen bestaan. Van persoonlijke stukjes (beantwoorden van vragen), tot concert beschrijvingen, en nieuwtjes en ontdekkingen in de muziek/anime/drama's. Nieuwe vragen zijn zowel hier, als op het forum welkom!

Eén gedachte over “Tweede editie Coalescaremonium opnieuw met Dj SiSeN

  • 29 november, 2013 om 09:16
    Permalink

    ik had hier al over gehoort! :D ik wil echt supergraag proberen daar heen te gaan om DJ SiSeN te zien!!!!!

    Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?