Crossfaith naar Graspop Metal Meeting 2014

Crossfaith is net Europa uit, laatst nog te zien in Amsterdam (Met Skindred en Deadly Circus Fire) en Eindhoven (VANS WARPED TOUR), maar de band heeft al laten weten plannen te hebben voor optredens in Europa in 2014! Eerder liet de band al weten om te gaan touren in het Verenigd Koninkrijk met Limp Bizkit (Kerrang Tour). Nu is ook bekend dat ze deze zomer naar festivals gaan, waaronder op Download Festival in het Verenigd Koninkrijk, Hellfest in Frankrijk en Graspop Metal Meeting in België!

Dat laatste is goed nieuws voor de Belgen, maar ook voor die Nederlanders die hun hand er niet voor omdraaien om naar zo’n groot metal festival te gaan in België. Het festival vindt plaats in het weekend van 27 juni tot en met 29 juni. De eerste 51 namen van bands zijn vandaag bekend gemaakt door de organisatie van Graspop. Er zullen nog 50 anderen aangekondigd worden voor het driedaags festival. Een ticket voor één dag kost €85,-, een combiticket kost je €165,-. Kaartjes kunnen hier gekocht worden.

Graspop Metal Meeting 2014

De verwachting is dat Crossfaith nog lang niet klaar is met het bekend maken van optredens in Europa. Wie weet komt de band weer eens terug richting Nederland!

Dit is meteen ook het goede moment om de allernieuwste video van Crossfaith met jullie te delen. Namelijk ‘Countdown To Hell’ met live opnames gemaakt tijdens de ‘Apocalyze’ wereldtour.

Bron: Crossfaith Facebook / Graspop

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?