Video: AVO blog op Nishicon 2013

Na alle verslaggeving en interviews (1 en 2) eindigen we de “Nishicon” week met een aantal video’s! En niet zomaar wat video’s, het zijn video’s gemaakt door mij en Sjooisu-san tijdens de twee dagen op Nishicon. Wij geven jullie de mogelijkheid om te zien hoe wij Nishicon hebben meegemaakt, in beeld!

Pak alvast de popcorn erbij, want dit gaat leuk worden (en gaat zeker niet over een kwartier klaar zijn)! Wij hebben voor jullie niet één, niet twee, maar drie video’s in petto voor jullie vandaag. De eerste twee video’s zijn zeker het bekijken waard. Hier laten we jou de zaterdag en de zondag van Nishicon zien. Elke video duurt ongeveer 40 minuten.  En in video drie  is de Fashionshow van Reality Will Kill You in geheel met uitleg over de diverse kledingstijlen te zien. Al met al flink veel kijkplezier voor het komende weekend! We hebben er zelfs een speellijst van gemaakt, zodat het jullie kijkplezier zal verhogen!

Mocht de video niet werken, klik dan hier.

Wij hopen dat jullie er net zo van genieten zoals wij dat gedaan hebben. Wij zien ook graag reacties van jullie!

Vergeet niet om je te abonneren op ons kanaal op Youtube!

Veel kijkplezier!

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

5 gedachten over “Video: AVO blog op Nishicon 2013

 • 7 december, 2013 om 21:19
  Permalink

  Ik heb me al vermaakt met de filmpjes, moet als aanwezige volgens mij nog vele malen leuker geweest zijn!

  Wie weet kan ik het een volgende keer mee maken. ;)

  Reactie
  • 7 december, 2013 om 21:34
   Permalink

   Bedankt voor je reactie! Wij maken het juist ter herinnering, maar ook voor de mensen die niet konden komen. :-)

   Tsunacon? Zien wij jou daar?

   Reactie
 • 9 december, 2013 om 09:23
  Permalink

  Leuke video’s! De sfeer kun je echt merken en heb toch een beetje het gevoel dat ik erbij ben geweest. ^^ Heel gezellig allemaal.

  Reactie
 • 9 december, 2013 om 20:02
  Permalink

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet elke minuut heb kunnen kijken. Toch heb ik wel het idee dat jullie het naar je zin hadden :P

  Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?