ADAMS komt naar Nederland in 2014

ADAMS Europa tour 2014Het ging al door de wandelgangen, maar het is nu officieel bevestigd door Râmen Events: ADAMS komt volgend jaar terug naar Nederland met een optreden in de P60. Dit is niet het enige wat bekend is gemaakt. In totaal zijn er 4 van de 20 tourdata bekend gemaakt van de Europese tour van ADAMS:

Donderdag 20 maart, 2014: P60 – Amstelveen, Nederland (concert is verplaatst!)
Vrijdag 21 maart, 2014: Bar Live 301 – Roubaix, Frankrijk
Zondag 23 maart, 2014: La Java – Parijs, Frankrijk
Donderdag 27 maart, 2014: Garage Deluxe – München, Duitsland

Klik op de namen van de podia om de kaartjes te kunnen kopen. 

Voor de concerten van Parijs en München zijn er VIP sessies, momenteel zijn er ook alleen maar VIP kaartjes te koop. Een VIP kaartje gegarandeerd je een eerdere toegang, gratis poster en een foto met ADAMS. Voor beide shows zijn er 25 VIP kaartjes, maar let op: ze gaan behoorlijk snel!

Voor de show in de P60 kosten de kaartjes €14,- in de voorverkoop en €15,- aan de deur. De zaal gaat open om 19.30 uur en het concert gaat van start om 20.00 uur.

Toevoeging op 12 december:  Er is net aangekondigd dat er ook voor het concert van ADAMS in Nederland VIP kaarten te koop zijn. Gezien de voorverkoop van de concertkaartjes buiten controle van Râmen Events valt moeten er twee kaartjes gekocht worden als je interesse hebt in een VIP kaartje: Koop een concertticket bij de P60 en een kaartje via het systeem van Râmen Events. Dit bij elkaar is jouw kaartje met vervroegd toegang, poster en een foto met ADAMS. Het VIP kaartje is hier verkrijgbaar. Let er wel op dat ze gelimiteerd zijn. 

Binnenkort meer nieuws over de Europese tour van ADAMS. De band heeft ook net een nieuwe single uitgebracht onder de titel “Seseragi”, verwacht binnenkort een review van één van onze reporters.

Bron: ADAMS2Eves nieuwsbrief/Râmen Events

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?