AVO Kalender 2014!

Yes! Het is weer zover! De AVO Kalender 2014 is he-le-maal klaar en kan dus binnenkort al bij jullie aan de muur hangen! De AVO Kalender bestaat al bijna 10 jaar en wordt elk jaar opnieuw gemaakt door de leden van het AVO Forum. Dit jaar hebben we gekozen voor het thema ‘Chibi’, je weet wel; van die kleine en schattige personages. Daar zijn we dan ook met z’n allen hard mee aan de slag gegaan!

In totaal zijn er 12 maanden + een voorblad en allemaal zijn ze even mooi ingevuld met de creatieve creaties van AVO members. Of het nou ging om een handgetekende pagina met een stomende jacuzzi, een kat omringd door knus rood of een schattige leeuwtje welke wat extra zonlicht met zich mee brengt, je vindt werkelijk allerlei moois in deze kalender terug!

Ik (De Sushi Times) en Senoerja hebben het hele proces begeleid, met her en der een schop onder de kont van Fran. We zijn er dan ook trots op dat we, na een jaar, dan nu het eind resultaat aan jullie mogen laten zien! Onderstaand vinden jullie alvast een kleine preview .

Collage_2013-12-03_23_50_24[1]

Natuurlijk is deze preview voor jullie niet genoeg en zijn jullie nu allemaal reuze nieuwsgierig naar het échte eindresultaat, of niet? Nou dat is zo geregeld want met een enkele klik van de muis heb je zo jouw eigen versie van deze kalender op je computer staan! Je kunt de AVO Kalender 2014 in zowel A5 als A4 formaat downloaden en hopelijk zijn jullie hier net zo enthousiast over als dat wij met z’n allen zijn!

Tenslotte willen we ook alle leden nog extra bedanken voor alle moeite de ze hebben genomen om deze toffe kalender te maken! Dus bij deze:  Spitch TVB (januari, februari en mei) , SuperShizuko (maart), Leanne2Me (april), De Sushi Times (juni) Dj Robintje (juli), Dapfie (augustus), Senoerja (september en november) Yuzuriha (oktober) en Seiji (december) ontzettend bedankt voor jullie bijdrage en alle tijd en energie die jullie in deze kalender gestopt hebben!

Laat vooral weten wat je ervan vindt, welke pagina jouw favoriet is en of jij deze kalender ook een trots plekje op de muur zult geven ;)

DeSushiTimes

Social media verslaafde Japan liefhebber en blogger voor DeSushiTimes die ervan geniet om in cosplay rond te huppelen en haar figure verzameling uit te breiden.

5 gedachten over “AVO Kalender 2014!

 • 11 december, 2013 om 09:33
  Permalink

  Ooh die kalender is zo cute!Super gedaan ook!I love it!Mijn favoriete pagina is Oktober.<3

  Reactie
 • 11 december, 2013 om 18:41
  Permalink

  Deze is wel onwijs leuk geworden! :D
  Goed gedaan door iedereen, mijn complimenten aan de mensen die hier aan gewerkt hebben. :)

  Reactie
 • 11 december, 2013 om 23:19
  Permalink

  Het is een pareltje geworden, super weer! Gaan we volgend jaar werken aan die van 2015? Zou wel leuk zijn. ^_^

  Reactie
 • 12 december, 2013 om 12:41
  Permalink

  Hij is echt heel erg leuk geworden! Wat een creatieve mensjes allemaal. Mooi werk! ^^

  Reactie
 • 13 december, 2013 om 15:29
  Permalink

  Februari is geweldig. De rest is natuurlijk ook prima geslaagd, maar Okami was een eye-opener.

  Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?