coldrain op Europese tour met Bullet For My Valentine

Enorm goed nieuws voor de fans van coldrain! De band heeft een wereldwijd management deal met Raw Power Management getekend in samenwerking met Gil Sound Works. En dat betekent dat de band zich toegevoegd heeft bij bands als Bullet For My Valentine, Bring Me The Horizon, Of Mice and Men en Crossfaith!

Deze samenwerking betekent dat de muziek van coldrain wereldwijd uitgebracht zal worden en dat de band de mogelijkheid heeft om op te gaan treden in “alle hoeken van de planeet”, zoals de band dit zegt op Facebook.

En dit wordt direct waargemaakt: de band gaat voor het eerst buiten Japan touren met Bullet For My Valentine komende februari 2014.

bfmv_coldrain2014

De band zal optreden met Bullet For My Valentine en Callejon op vrijdag 7 februari 2014 optreden in de 013 in Tilburg. Kaartjes voor de show kosten €27,50 exclusief service kosten. De zaal gaat open om 18.30 uur en de show gaat van start om 19.30 uur. Op de website van 013 wordt ook vermeld dat de band While She Sleeps ook zal optreden op die avond.

Op zondag 9 februari 2014 zal de band optreden in Ab in Brussel. Kaartjes voor deze show kosten €28,- exclusief servicekosten. Aan de deur kosten ze €31,-. De show gaat van start om 19.00 uur. Ook hier worden de bands Callejon en While She Sleeps genoemd als support acts van Bullet for my Valentine.

coldrain is een post-hardcore band uit Nagoya en is actief sinds 2007. De band bestaat uit vijf leden: zanger Masato, gitaristen Sugi en Y.K.C., bassist RxYxO en drummer Katsuma. Op 17 april kwam het album The Revelation uit. Hieronder de video van “The War Is On”, te vinden op het album The Revelation.

Bron: coldrain Facebook, coldrain OHP

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

3 gedachten over “coldrain op Europese tour met Bullet For My Valentine

 • 11 december, 2013 om 12:45
  Permalink

  Oh, samen met Bullet For My Valentine…
  Klinkt erg leuk! Even zien of ik het geld (en vervoer) kan voorzien ;)

  Reactie
 • 11 december, 2013 om 13:42
  Permalink

  vraag me af of ze ech tin Tilburg spelen want op de site van 013 staat niks van coldrain alleen 2 andere bands

  Bullet For My Valentine
  + While She Sleeps + Callejon

  Reactie
  • 11 december, 2013 om 13:44
   Permalink

   Dat klopt, maar het nieuws is ècht net bekend gemaakt op de Facebook pagina van coldrain!

   Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?