Deshima Sounds: editie 11

Deshima Sounds

Op zaterdag 11 januari 2014 zal Deshima Sounds terugkeren naar hun startplaats, namelijk Club PIP in Den Haag. Ze zullen er hun 11de editie van deze Japanse Party houden! Ze beloven nog beter te zijn dan in hun vorige edities, dus dit kan je gewoon niet missen!

De special guests voor deze editie zijn twee jonge Fransmannen die bij het ontstaan van Deshima Sounds gewoon fan waren van het concept. Deze keer kregen ze de uitnodiging om zelf wat plaatjes op te zetten tijdens dit feest. Ze namen dat aanbod met heel veel plezier aan. Maak zelf kennis met de broers: DJ Kentai  en AhoSome.

Om de hele Japanse sfeer op het feestje goed over te brengen, kan wat lekker Japans eten zeker niet ontbreken. Taji de chef zal zich van zijn beste kant laten zien en zijn magie aan het werk zetten om voor alle bezoekers verse sushi te bereiden.

Nog meer goed nieuws voor de bezoekers is dat de entree van het evenement gehalveerd zal worden! Daar waar je vroeger €10,- betaalde voor je ticketje, zal dat nu slechts €5,- zijn. Misschien het ideaal moment om eens een vriend of vriendin kennis te laten maken met zo’n Japanse party? De halvering is er omdat Deshima Sounds zijn vijfde verjaardag vierde in oktober. Dit willen ze dus vieren samen met hun bezoekers.

Deshima Sounds wil jullie ook graag verwennen met saké, want ook die is verkrijgbaar naast de traditionele (Westerse) drankjes. Neem je niemand mee, misschien kan je dan een extra glaasje saké genieten van die 5,00 euro. Heel wat redenen om te gaan dus!

Nog even de feiten voor Deshima Sounds op 11 januari 2014 op een rijtje. Voor een hele avond Japans feesten betaal deze editie slechts 5,00 euro. Er zijn drankjes verkrijgbaar, waaronder Saké en ook kan je smullen van de lekkere verse Sushi. Club PIP is gelegen in de Binckhorstlaan 36 in Den Haag.

Bron: Deshima Sounds

Dj Robintje

Hallo allemaal! Dj Robintje hier, Global Moderator op avo-forum. Mijn bijdragen aan de blog zullen uit enkele totaal verschillende dingen bestaan. Van persoonlijke stukjes (beantwoorden van vragen), tot concert beschrijvingen, en nieuwtjes en ontdekkingen in de muziek/anime/drama's. Nieuwe vragen zijn zowel hier, als op het forum welkom!

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?