Koop een kaartje voor I-アイ-’s concert en maak kans op een CD!

Twijfel je nog of je moet gaan naar één van de liveshows van I-アイ- (I-ai-) aankomende januari of heb je je kaartje nog niet gekocht? Lees dan even verder!

I-ai-

Nyanko Scandal Factory liet gisteren weten dat als je vanaf heden tot en met Oud en Nieuw (31 december) een kaartje koopt voor één van de concerten van I-アイ- (I-ai-), dat je kans maakt op 1 van de 10 gratis Crystallize albums van I-アイ- (I-ai-). De winnaars krijgen hun CD’s bij de entree van het podium op de dag van het concert! Extra reden om je kaartje in de voorverkoop te kopen in plaats van aan de deur?

Hieronder alle tourdata onder elkaar, met een linkje naar de tickets onder de namen van de podia!

Donderdag 16 januari: Bar Live 301 – Roubaix, Frankrijk
Vrijdag 17 januari: 330 live – Den Haag, Nederland
Zaterdag 18 januari: MTC – Keulen, Duitsland
Zondag 19 januari: Lr6 – Brussel, België
Donderdag 23 januari: Rock Box – Luxemburg, Luxemburg
Vrijdag 24 januari: Abracadabar – Parijs, Frankrijk (gratis show!)
Zaterdag 25 januari: Lakeside – Stockholm, Zweden

Binnenkort brengt de band een nieuw album uit met de titel I-ai-. Het album zal te koop zijn tijdens de liveshows in Europa. Ter promotie van dit album is er een video online gezet. De band heeft ook twitter. Volg de mannen via @Iai_Official!

Bron: Nyanko Scandal Factory

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

2 gedachten over “Koop een kaartje voor I-アイ-’s concert en maak kans op een CD!

  • 30 december, 2013 om 10:10
    Permalink

    Leuk, het enige wat je dus eigenlijk hoeft te doen is aanwezig zijn om kans te maken. Dat laat toch wel weer waardering zien voor fans.

    Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?