BLACK LINE’s MIKARU start kunstproject G.L.A.M.S

BLACK LINE zanger MIKARU is een nieuw project gestart onder de naam G.L.A.M.S Het wordt een synthetisch kunstproject genoemd. Bij G.L.A.M.S mag je schilderijen, muziek, foto’s en dergelijke gaan verwachten. Allemaal van zijn eigen hand.

G.L.A.M.S

De eerste tentoonstelling van G.L.A.M.S. zal volgend jaar zijn. Van 14 februari tot en met 20 februari er een fototentoonstelling zijn onder de titel 【PARIS SEVEN DAYS】 in Mister LO Gallery in Parijs. Om de tentoonstelling te bezoeken betaal je €12,-. Waarschijnlijk zal MIKARU ook optreden in Parijs, maar hierover is nog niets bekend gemaakt.

De zeven dagen van de tentoonstelling hebben allemaal een ander thema:

14 februari: Valentines Day
15 februari: Awakening of the Vampire
16 februari: Eternal Loneliness
17 februari: You’re my Princess
18 februari: Passionate Kiss
19 februari: Blood Party
20 februari: Final Day

In onderstaande video legt MIKARU uit wat G.L.A.M.S. inhoudt en over de eerste tentoonstelling van zijn project.

Er zijn plannen dat dit project niet alleen in Parijs zal verschijnen, maar ook elders. Maar veel meer informatie hierover is nog niet bekend.

Je kan het project op diverse plekken volgen, namelijk via de officiële website, Twitter en Facebook.

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?