AVO blog jaaroverzicht 2013

Het jaar is bijna voorbij en dat betekent dat het weer tijd is voor een jaaroverzicht van AVO blog. We zijn alweer 1 jaar in de lucht en hebben een flinke groei mogen meemaken.

AVO J-Rock FestivalWij hebben bijna 400 blogberichten online staan en diverse gastbloggers mogen verwelkomen. Daarnaast hebben wij artiesten mogen interviewen en CD’s en andere dingen mogen beoordelen! Maar we mochten ook leuke cadeautjes weggeven. En we denken met veel plezier terug aan AVO J-Rock Festival! Er was weer eens veel te bloggen over Japan gerelateerde onderwerpen!

Ook voor dit jaar wilde ik een overzicht maken van blogberichten die veel gelezen zijn. Wat betreft de berichten in het algemeen zijn voornamelijk nieuwsberichten, die momenteel geen nieuwtjes meer zijn, hoog genoteerd met de meeste views. Yamato: uitgebreide Nederland en België tour! (Met ruim 800 views), The world of MANGA in het Wereldmuseum Rotterdam (Met ruim 700 views) en Zesde editie Japanmarkt in Leiden (Met 450 views).

Top 3 meest gelezen blogs in 2013

Laten we kijken naar de speciale berichten die online zijn gezet het afgelopen jaar. De winacties zijn niet meegerekend in deze top 3, maar de winacties van Kawaii DeluxeMostCutest.nl, La Sjooice en Kawaii Koneko stonden enorm hoog!

1. Sushi niet zo gezond als we denken!
En ook al kregen we via de social media te horen dat dit logisch klonk en dat iedereen dit allang hoort te weten, toch wordt dit bericht het meest bezocht! In totaal kreeg dit bericht 400 views.

2. Maid Cosplay Tutorial
Het mag dan wel een gastblog zijn van onze lieve De Sushi Times, het bericht heeft ruim 230 views mogen krijgen! Wij wilden een tikje cosplay toevoegen aan onze blog en dat is dan ook goed gelukt, waarvoor nogmaals dank!

3. 10 jaar AVO: AVO J-Rock Festival
Het staat op de derde plek, maar wel met een klein verschil qua views met de nummer 2. Ons festival met drie bands zoals GOTHIKA, ADAMS en VANIRU om te vieren dat AVO Forum 10 jaar bestaat! Het was een geweldige ervaring en ik heb het met vele van jullie mogen vieren. Waarvoor nog dank!

Leuk weetje: Onze allereerste interview met OROCHI kreeg enorm veel views, namelijk 200. Dit interview was ook meteen onze eerste stap om verder te gaan met AVO blog! Heb je het laatste interview van dit jaar al gelezen?

Het was ontzettend leuk om het afgelopen jaar onder de loep te nemen, we gaan weer verder met nog een jaar! En dan hopelijk een jaar met nog meer leuke verslagen, interviews en reviews!

Ik wil iedereen bedanken voor de bezoeken en de reacties onder de blogberichten. Jullie helpen namelijk AVO blog groter te maken en ik hoop dat jullie blijven langskomen, lezen, reageren en delen!

Hou AVO blog in de gaten! Wij zijn weer van alles van plan!

Voor nu een veilig oud en nieuw gewenst en wij (Fran, Dj Robintje en alle andere bloggers!) wensen jullie een goed 2014, gevuld met Japan, Japan en nog meer Japan!!

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?