Studio Ghibli’s The Wind Rises op Imagine Film Festival

De nieuwste en laatste film van Hayao Miyazaki, The Wind Rises, zal te zien zijn op het Imagine Film Festival in Amsterdam. Het festival vindt plaats van woensdag 9 tot en met vrijdag 18 april in het EYE Amsterdam. The Wind Rises (Japanse titel: 風立ちぬ, Kaze Tachinu) is één van de eerst geboekte titels voor het festival van 2014. Dit liet de organisatie van het filmfestival weten via Facebook.

The Wind Rises-Kaze TachinuDe Studio Ghibli film kwam in juli 2013 uit in Japan. Volgens de website IMDB zal de film vanaf donderdag 1 mei te zien zijn in de Nederlandse bioscopen. In Franstalig België zal het al eerder te zien zijn, namelijk vanaf woensdag 22 januari.

Dit jaar is het de 30ste editie van Imagine Film Festival. Wanneer The Wind Rises precies te zien is op het festival, wordt later dit jaar bekend gemaakt op de website van Imagine.

Bron: Imagine Film Festival Facebook

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Eén gedachte over “Studio Ghibli’s The Wind Rises op Imagine Film Festival

  • 3 januari, 2014 om 18:28
    Permalink

    Dit lijkt me erg leuk. Is toch een film die ik graag eens zou zien. Één van de weinige kansen die ik nog zal krijgen om een film van hem in volle glorie op een groot scherm te zien denk ik.

    Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?