Datum MGC Experience 2014 bekend: 1 november

De datum voor de nieuwe editie van MGC Experience is bekend. Zet het in je agenda: De conventie zal plaatsvinden op zaterdag 1 november.

De editie van 2013 was uitverkocht en daarom huurt de organisatie voor de editie van dit jaar meer ruimte. Afgelopen jaar was de conventie te vinden in Nieuw Welgelegen in Utrecht, dit jaar is dat ook weer het geval!

Speciaal ter promotie van de conventie is er een video gemaakt. Hier zie je beelden van de afgelopen conventie.

Ook dit jaar zullen er diverse competities zijn, zoals een Cosplay Fashion Show, workshops, ruimte voor spelletjes en een foto booth. Binnenkort zal bekend worden wanneer de kaartverkoop zal beginnen en hoeveel de kaartjes zullen kosten.

Afgelopen jaar was het team van AVO ook op de conventie, het verslag hierover is hier te vinden. De MGC Experience is begonnen als Manga & Anime conventie, maar richt zich nu ook op Games en Comics.

Bron: MGC Experience

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?