Japanse films bij het International Film Festival Rotterdam 2014

Het jaar is net begonnen, misschien is het weer eens tijd voor een Japanse film. Wat dacht je van een aantal Japanse films op het International Film Festival Rotterdam?

IFFR2014

Gister maakte het IFFR (International Film Festival Rotterdam) het gehele programma bekend en daarbij zitten ook een aantal Japanse films bij. Nu ben ik de minste niet om te zeggen dat Camera Japan mij voor was met het lijstje: Camera Japan heeft een lijstje gemaakt van alle Japanse films die er spelen. Je kunt het lijstje hier bekijken.

Van alle films wil ik de film REAL zien. Het is een film van Kurosawa Kiyoshi uit 2013. Een andere film van Kurosawa, de thriller Seventh Code, is ook te zien op het IFFR dit jaar!

De 43ste editie van het IFFR begint woensdag 22 januari en gaat door tot en met zondag 2 februari. Voor alle informatie over de prijzen en andere films kun je terecht op de website van IFFR zelf! De kaartverkoop gaat vanavond om 20.00 uur van start. Veel kijkplezier!

Bron: IFFR, Camera Japan

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?