AVO op Tsunacon 2014!

tsunacon2014Super leuk nieuws! AVO zal te vinden zijn op Tsunacon met een eigen stand! Het is voor het eerst dat AVO een eigen plek heeft op een conventie. Spannend! Wij zijn al even bezig met het voorbereiden van de aankleding van de stand tot en met de activiteiten bij onze stand!

Activiteiten speciaal door AVO!

Speciaal voor Tsunacon hebben wij een aantal activiteiten verzonnen bij de stand in de activiteitenruimte, waaronder een quiz en een pot met snoep waarbij je het aantal snoepjes mag raden. Daarnaast is het mogelijk om met de eigenaresse van AVO op de foto te gaan! De speciale cheki-camera zal meegenomen worden, dat betekent speciale cheki foto’s! En als je wilt een speciaal berichtje van mij op de cheki. Een cheki zal €3,- kosten, het komt ten goede aan AVO. Omdat we willen voorkomen dat je mij zal missen, is er besloten om een bepaalde tijd in te stellen voor de cheki.  Tussen 14.00 en 15.00 uur zal ik bij de stand klaarstaan voor de foto’s! Ook zal Sjooisu-san haar creatieve handen aan het werk zetten en iets leuks te verkopen ten goede aan AVO! Maar let op: op = op! Koop een cheki of iets handgemaakt en steun AVO! En dat is nog niet alles. Ik heb ervoor gezorgd dat onze stand propvol zal staan met leuke hebbedingetjes! Als dat niet voldoende reden is om langs te komen, dan weet ik het ook niet meer!

Al met al hopen wij dat we leuke activiteiten hebben verzonnen voor jullie! Wij zullen er zijn met een aantal mensen staan bij de stand! Doe vooral mee met de activiteiten, maar we vinden het ook leuk om een praatje te maken! Wij lopen ook rond als pers!

Wie van AVO zijn er aanwezig?

Ik zal samen met Chachamaru rondlopen als pers. Ik zal mijn foto- en filmcamera bij mij hebben en Chachamaru zal als razende reporter rondrennen met pen en papier. Wij zullen ook regelmatig bij de stand te vinden zijn om AVO te promoten. Daarnaast zullen Sjooisu-san, Cypher en Kattergirl als crew bij de stand staan!

Cosplayers opgelet!

Wij zijn weer van plan om als pers weer een aantal cosplayers te interviewen, zoals we dit gedaan hebben op Nishicon. Dus mocht je in zelfgemaakte cosplay komen naar Tsunacon en het leuk vinden om een interview te krijgen van ons, kom naar onze stand! Wij zullen ook ons best doen om aanwezig te zijn bij het persmoment van 17.00 tot 18.00 uur, maar gezien deze wel tegelijk loopt met een ander evenement op Tsunacon, zullen we op de dag zelf bepalen hoe wij dat gaan doen! Dus als je in de volgende editie van onze conventie interviews wilt staan, kom naar onze stand!

Waar?

Tsunacon vindt dit jaar (zondag 16 februari 2014) plaats in de Erasmus Expo- en Congrescentrum (M-gebouw) in Rotterdam.  Op Tsunacon zijn er meer dan veertig activiteiten te doen. Tsunacon richt zich vanaf dit jaar niet alleen op Japan, maar ook op de rest van Azië. Alles is te lezen op de website van Tsunacon zelf. Het duurt nog maar een paar weken voordat Tsunacon is, dus koop snel je kaartje als je die nog niet hebt!

Wij hopen jullie daar te zien, bij de AVO stand in de activiteitenruimte!

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?