Concert ADAMS in P60 verplaatst naar 24 april

Er is een verandering in planning aangebracht wat betreft de liveshow van ADAMS in de P60! Het concert zou plaatsvinden op donderdag 20 maart, maar door aanpassingen in de planning van het podium zelf, is het concert verplaatst naar de volgende maand. Het concert zal nu plaatsvinden op donderdag 24 april!

Alle kaartjes die al gekocht zijn, evenals de VIP kaartjes, blijven geldig voor het concert op de nieuwe datum.

adams2013_2

Inmiddels heeft ADAMS al een mooie tour gepland. De tour gaat 14 maart van start in Brussel, namelijk op Made in Asia. Het duo geeft in totaal twee exclusieve concerten tijdens Made In Asia op twee dagen, namelijk op vrijdag 14 en zaterdag 15 maart.

Een ander leukigheidje dat net bekend is gemaakt is een speciaal VIP concert op de boot La Legia in Luik. Dit concert vindt plaats op zondag 6 april. De kaartjes kunnen alleen online gekocht worden. Diegene met een VIP ticket kunnen een speciale gesigneerde poster krijgen en een foto met de band.

In ieder geval is de tour nu al verlengd, met de laatste aanpassingen en toevoegingen duurt de tour tot en met 27 april. De planning van de Europese tour van ADAMS is tot op heden nog niet compleet, mocht deze helemaal compleet zijn, dan zal ik daar nog een blogbericht aan wijden!

Bron: HIGHFeeL, Râmen Events, ADAMS

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?