Sailor Moon cosplayers vervullen wens doodziek meisje

Een ontroerend verhaal dat gedeeld moet worden! Een jong meisje, gediagnoseerd met fase 3 kanker (de fasen gaan tot 4), wordt verrast door Sailor Moon cosplayers. De 7-jarige Dawn is een grote fan van de shoujo-serie Sailor Moon en hoort eigenlijk een gelukkig meisje te zijn zonder zorgen. Maar ze is terminaal ziek.

Anime Evolution, een anime conventie dat elke zomer in Vancouver in Canada plaatsvindt, hoorde van het verhaal van Dawn en besloot een project op te starten, genaamd “Project: Wish a Sailor Moon”. Een groep Sailor Scouts en Tuxedo Mask hebben Dawn een bezoekje gebracht en hebben haar in de watten gelegd. Dit bezoek werd gedocumenteerd en de video hiervan is gedeeld op Facebook.


Mocht de video niet laden, klik dan op deze link.

Ik vond het zelf erg ontroerend te zien hoe een meisje helemaal blij gemaakt kan worden en even kon vergeten dat ze ziek is.

Bron: Anime News Network

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

2 gedachten over “Sailor Moon cosplayers vervullen wens doodziek meisje

 • 27 januari, 2014 om 22:53
  Permalink

  Heeft even geduurd voor ik de mogelijkheid had om het filmpje daadwerkelijk te kijken. Maar moet zeggen dat het erg ontroerend is, geweldig om dit soort inzet te zien!

  Reactie
  • 28 januari, 2014 om 12:39
   Permalink

   Juist om die redenen wilde ik het met iedereen delen.

   Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?