VIP upgrades verkrijgbaar voor Europese tour van An Cafe

Even terug werd bekend dat An Cafe dit jaar weer gaat touren in Europa. De band slaat dit keer Nederland over, evenals België. Voor de concerten van An Cafe is het mogelijk om de bandleden te ontmoeten door middel van een VIP upgrade. Zo’n upgrade kost je €79,- en zullen binnenkort te koop zijn via de website van Neo Tokyo. Naast de VIP upgrade heb je een normaal concertkaartje nodig.

© Sony Music Records Inc
© Sony Music Records Inc

De VIP upgrade houdt in dat je vervroegd naar binnen mag en de mogelijkheid om als eerste merchandise te kunnen kopen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om de band te ontmoeten, op de foto te gaan (neem je eigen camera mee!) met de band en krijg je een gesigneerde album, een exclusieve An Cafe mini handdoek, een gelamineerde VIP pas en een exclusieve VIP only poster.

Dinsdag 28 januari gaat de verkoop van de VIP kaartjes van start voor de concerten in Essen, Stuttgart en Wenen. Op woensdag 29 januari gaat de verkoop van start voor de shows van Warschau, Boedapest en München. Een dag later, op donderdag 30 januari gaat de verkoop van de VIP upgrade van start voor Berlijn, Lyon en Parijs en op 31 januari voor Londen, Moskou en Helsinki.

Bron: Neo Tokyo

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?