Sushi + dansmuziek = Sunset Sushi Session

Aanstaande zondag 16 februari is er weer een Sunset Sushi Session in Amsterdam. De Sunset Sushi Session wordt georganiseerd door de Tokyo-Amsterdam-Londen gevestigde platenlabel Wakyo. Sunset Sushi Session is een concept dat sushi en dansmuziek combineert.

Sunset Sushi Session

De line-up is niet echt heel Japans te noemen, maar kan interessant zijn voor diegene die liefhebber zijn van de dansmuziek: Vince Watson uit het Verenigd Koninkrijk staat bovenaan de lijst. Hij is de headliner van de avond en zal een 3 uur durende DJ set laten horen. Andere namen op de line-up zijn Knock (Yuki Yokoyama) en Ceze. De sushi chefs van deze dag is Seiji en Gota. Zij zullen een verscheidenheid aan sushi bereiden. Vanaf 16.00 uur is de sushi en miso soup klaar om gegeten te worden!

Afgelopen oktober was er ook een Sunset Sushi Session georganiseerd door Wakyo als afsluiter van het Amsterdam Dance Event. Dit was een succes en daarom dat het weer georganiseerd wordt. Net zoals de afgelopen editie zal Sunset Sushi Session plaatsvinden in de Toren in Amsterdam. De Toren is te vinden aan de Overhoeksplein 1.

Het evenement zelf zal van 16.00 tot 23.00 uur zijn. Mocht je nog niet uitgeput zijn van je weekendje We LOVE Japan en Tsunacon of het optreden van Duo Pochan, dan kan je hier de rest van je energie kwijt! Er is een mogelijkheid om kaartjes te kopen in de voorverkoop met een Sushi set. Dat is €20,-. Deze kaartjes zijn gelimiteerd tot 100 stuks. Aan de deur kosten de kaartjes €10,-.

Bron: Wakyo via Charles

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?