Unieke taiko workshops door Akira en Kanako van Dadadadan Tenko

Na afloop van de tournee van Dadadadan Tenko in maart later dit jaar, ‘Flying Bachi’, zullen twee toppercussionisten van deze groep, namelijk Akira en Kanako, taiko workshops geven in Nederland en België. Op zondag 23 maart vinden er twee unieke workshops plaats in Mortsel (Antwerpen) en op zondag 6 april zullen er twee workshops zijn in Rotterdam.

taiko

De workshops in Mortsel vinden plaats in VC Mortsel (bij Feniks Taiko) in de zaal Kubus. De workshops zijn van 10.00 toto 13 uur voor niveau 4 en 5 en van 14.00 tot 17.00 voor alle niveaus. De tijden zijn nog onder voorbehoud. Daarnaast is aangegeven dat Akira de workshops geeft.

Aanmelden voor de workshops in Mortsel kan via e-mail, inschrijven en vooraf overschrijven is verplicht. De kosten voor de workshop is €75,-. De lokatie in Mortsel is te vinden aan de Mechelsesteenweg 50.

De workshops in Rotterdam vinden plaats in Roodkapje. De eerste workshop is in de ochtend van 11.00 tot 14.00 uur en de tweede workshop is in de middag van 15.00 tot 18.00 uur. Minimaal doen er 8 personen en maximaal 16 personen mee aan de workshop.

Aanmelden voor de workshops in Rotterdam kan via e-mail, na inschrijving krijg je een bevestiging per e-mail. De aanmelding is definitief na ontvangt van de betaling. De kosten voor de workshop is €90,-. Voor deze workshop heb je eigen Japanse drumstokken (bachi) nodig. Indien je deze niet bezit, kan je deze kopen voor €15,- per paar of €8,- per stuk. Roodkapje is te vinden aan de Teilingerstraat 128 in Rotterdam.

Bron: Dadadadan Tenko, Feniks Taiko

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?